DisplayMate paljasti: OnePlus 7 Pro:n näyttö on A+-huippulaatua

Puhelinvertailu

DisplayMate paljasti: OnePlus 7 Pro:n näyttö on A+-huippulaatua
Kiinalaisen älypuhelinvalmistaja OnePlussan tulevat älypuhelimet esitellään 14. toukokuuta eli noin parin viikon kuluttua. Jo tässä vaiheessa tiedämme, että tulossa on useampi älypuhelin, tuon yhtiö kertoi viime viikolla.

Tämän lisäksi tiedämme, vuotojen perusteella, hieman OnePlus 7 Pro -huippulaitteen tekniikasta. Uutuusmalli, jonka hinta on tiettävästi melkoisesti perusmallia suurempi, nojaa pitkälti parempaa näyttöön.

Uudet tiedot näyttötestaaja DisplayMatelta kertovat, että näytössä on myös syytä suurempaan hintaan. DisplayMate on kertonut, että OnePlus 7 Pro:n näyttö on taattua ja parasta A+-laatua. 15. toukokuuta, eli heti laitteen paljastamisen jälkeen, yhtiö julkaisee testin kokonaisuudessaan.OnePlus on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan Pro-mallin näyttö on huipputasoa niin tarkkuuden, kirkkauden kuin kontrastinkin suhteen. Tämän lisäksi VDE-instituutti on antanut sille Safety for Eyes -sertifikaatin, joka kertoo, että näyttö soveltuu hyvin myös silmille haitallisen sinisen valon suodattamiseen.

OnePlus 7 Pro -mallilla yhtiö tulee ensimmäistä kertaa poikkeamaan näytön osalta Full HD -tarkkuudesta. Laitteeseen odotetaan mm. 3120x1440-resoluution näyttöä ja kolmoiskameraa.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
147 € CDON
148 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
390 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.