Samsung julkaisi Galaxy A90 5G -puhelimen: 4500 mAh akku, Snapdragon 855

Janne Yli-Korhonen

Samsung julkaisi Galaxy A90 5G -puhelimen: 4500 mAh akku, Snapdragon 855
Samsung esitteli jälleen uuden A-sarjan puhelimen. Tällä kertaa vuorossa on Samsung Galaxy A90 5G. Aikaisemmin Samsung julkaisi Galaxy A30s ja Galaxy 50s -puhelimet sekä edullisen Galaxy A10s puhelimen.

Kuten nimestä voi päätellä, Galaxy A90 5G tukee 5G-yhteyksiä, joista vastaa Snapdragon X50 -modeemipiiri. Piiri mahdollistaa 5G Non Standalone (NSA) -yhteydet.

Suorituskyvystä on vastaamassa tehokas Snapdragon 855 -piiri, keskusmuistia on tarjolla 6 tai 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua. Muistikorttipaikka löytyy vain 6 gigatavun keskusmuistilla varustetusta mallista. Virtaa antaa 4500 mAh akku, joka tukee 25 watin pikalatausta.

Puhelimen etupuolelta löytyy 6.7" Full HD+ Super AMOLED Infinity-U -näyttö eli näytöstä löytyy pieni lovi etukameraa varten. Sormenjälkilukija on myös upotettu näyttöön.Galaxy A90 5G käyttää Android 9 Pie käyttöjärjestelmää, jonka päällä toimii Samsungin oma One UI -käyttöliittymä. Galaxy A90 5G tukee myös Samsung DeXiä ja Oma Puhelin -sovellusta.

Kameroita löytyy takaa kolme kappaletta: pääkamera, syvyyskamera ja ultralaajakulmakamera. Pääkamerassa on 48 megapikseliä ja F2.0 -aukko. Syvyyskamera on tarkkuudeltaan 5 megapikseliä (F2.2) ja 8 megapikselin ultralaajakulmakamera on varustettu 123 asteen näkymällä (F2.2). Etukamera on 32 megapikseliä.Takakansi on varustettu geometrisellä kuvioinnilla ja puhelin on saatavilla kahdella eri värivaihtoehdolla: musta ja valkoinen. Puhelimen mitat ovat 164.8 x 76.4 x 8.4 mm ja paino on 206 grammaa. Puhelimen myynti alkaa 4. syyskuuta Koreassa ja myöhemmin muilla markkinoilla. Hintaa ei paljastettu, mutta hinnan oletetaan jäävän alle 1000 euroon.

Samsung Galaxy A90 5G tekniset tiedot:
Samsung Galaxy A90 5G tekniset tiedot

Musta Samsung Galaxy A90 5G

Valkoinen Samsung Galaxy A90 5G

Lue myös:
Elokuun myydyimmät puhelimet - Samsung Galaxy A-sarja vahvasti edustettuna.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.