Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vivo esitteli virallisesti Nex 3 -älypuhelimen: vesiputousnäyttö, Snapdragon 855 Plus, 64 MP pääkamera

Janne Yli-Korhonen

Vivo esitteli virallisesti Nex 3 -älypuhelimen: vesiputousnäyttö, Snapdragon 855 Plus, 64 MP pääkamera
Vivo Nex 3 päätyi jo hieman aikaisemmin Mrwhosethebossin käsittelyyn. Mrwhosetheboss eli Arun Maini esitteli videolla lähinnä puhelimen ulkonäköä, kuten niin sanottua "vesiputousnäyttöä", mutta ei paljastanut teknisiä tietoja. Nyt Vivo on julkaissut Nex 3 -älypuhelimen virallisesti. Puhelimen 5G-version hinnat alkavat noin 720 eurosta. Saatavuudesta Euroopassa ei vielä ole tietoa.

Vivo Nex 3

Vivo Nex 3:n mielenkiintoisin ominaisuus on "vesiputousnäyttö", joka kaartuu puhelimen pitkille reunoille. Näytön reunat eivät kuitenkaan tue kosketusta. AMOLED -näytön resoluutio on jätetty Full HD+ (2256 x 1080) -tasolle, vaikka kokoa näytöllä on 6,89 tuumaa. Näytön takia sivuilla ei ole fyysisiä painikkeita, joten esimerkiksi äänenvoimakkuuden muuttaminen tapahtuu virtuaalisten painikkeiden avulla, jotka antavat värinäpalautetta. Näytön alla on sormenjälkilukija.Vivo Nex 3 vesiputousnäyttö

Suorituskyvystä on vastaamassa tehokas Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 8/12 gigatavua keskusmuistia. Sisäistä tallennustilaa on 256 gigatavua ilman muistikorttipaikkaa.

Vivo Nex 3 puhelimen pääkamera on 64 megapikseliä

Puhelimen takaa löytyy kolme kameraa: 64 megapikselin pääkamera, 13 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 2x optisella zoomilla varustettu 13 megapikselin kamera. Etukamerassa on 16 megapikseliä ja se nousee tarvittaessa esille laitteen yläosasta.

Vivo nex 3 etukamera nousee esiin yläreunasta

Puhelimessa käytetään vielä Android 9 käyttöjärjestelmää, jonka päällä toimii FunTouch 9.1 -käyttöliittymä. Puhelimessa on 4500 mAh akku, joka tukee 44W pikalatausta. Pikalaturi tulee myyntipakkauksen mukana. Puhelimessa on myös 3.5 mm kuulokeliitäntä.

Puhelimen mitat ovat 167.4 x 76.14 x 9.4 mm ja painoa laitteella on 219 grammaa.

Vivo Nex 3 tukee 5G-yhteyksiä. Puhelimesta on myös saatavilla 4G-versio, jonka hinta on noin 640 euroa.Lue myös:
iPhone 11 Pro on julkaistu.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.