Pixel 4:n värivaihtoehdot ja eurohinta vuoti Irlannista

Puhelinvertailu

Pixel 4:n värivaihtoehdot ja eurohinta vuoti Irlannista
Nyt kun Applen iPhone-julkistukset ovat takana, niin odotus on alkanut Googlen tulevien Pixel-laitteiden suhteen. Tässä vaiheessa toki tiedämmekin jo paljon tulevista Pixel 4 -puhelimista, mutta jotain on vielä arvailujen varassa.

Näihin kuuluu esimerkiksi hinta ja uudet värivaihtoehdot. Apple julkaisi laitteistaan uusia värejä, ja niin sopii odottaa myös Googlelta. Valitettavasti Pixeliä ei kuitenkaan nähdä yhtä värikkäänä kuin iPhone 11:ta.

Tulevat värit ovat uuden vuodon mukaan musta (Just Black), valkoinen (Clearly White) ja oranssi (Oh So Orange). Irlantilaissivuston vuoto saattaa kuitenkin paljastaa myös eurohinnat, ainakin suuntaa-antavasti. 64 gigatavun Pixel 4 -mallille verkkokauppa tarjoaa 820 euron hintaa ja 128 gigatavuinen versio on 940 euroa.Suurempi XL-malli on puolestaan 128 gigatavun versiona liki pari sataa euroa kalliimpi, eli peräti 1126 euroa.

Luonnollisesti tiedot voivat hyvinkin olla väärässä, sillä kyse on vain yhdestä jälleenmyyjästä, jonka hinnat voivat olla joko tahallaan tai tahattomasti vinksallaan.

Nähtäväksi jää, tuoko Google vihdoin Pixel-puhelimet virallisesti Suomeen, ja jos tuo niin ovatko hinnat jokseenkin linjassa vuodon kanssa.

Google esittelee uutuudet 15. lokakuuta.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -21%

Apple iPhone SE (2022)
419 € Swappie
529 € Kärkkäinen
559 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 529 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
148 € ComputerSalg
148 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 162 €

OnePlus 7T – hinta laskenut -14%

OnePlus 7T
473 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 548 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.