Pixel 4:n värivaihtoehdot ja eurohinta vuoti Irlannista

Puhelinvertailu

Pixel 4:n värivaihtoehdot ja eurohinta vuoti Irlannista
Nyt kun Applen iPhone-julkistukset ovat takana, niin odotus on alkanut Googlen tulevien Pixel-laitteiden suhteen. Tässä vaiheessa toki tiedämmekin jo paljon tulevista Pixel 4 -puhelimista, mutta jotain on vielä arvailujen varassa.

Näihin kuuluu esimerkiksi hinta ja uudet värivaihtoehdot. Apple julkaisi laitteistaan uusia värejä, ja niin sopii odottaa myös Googlelta. Valitettavasti Pixeliä ei kuitenkaan nähdä yhtä värikkäänä kuin iPhone 11:ta.

Tulevat värit ovat uuden vuodon mukaan musta (Just Black), valkoinen (Clearly White) ja oranssi (Oh So Orange). Irlantilaissivuston vuoto saattaa kuitenkin paljastaa myös eurohinnat, ainakin suuntaa-antavasti. 64 gigatavun Pixel 4 -mallille verkkokauppa tarjoaa 820 euron hintaa ja 128 gigatavuinen versio on 940 euroa.Suurempi XL-malli on puolestaan 128 gigatavun versiona liki pari sataa euroa kalliimpi, eli peräti 1126 euroa.

Luonnollisesti tiedot voivat hyvinkin olla väärässä, sillä kyse on vain yhdestä jälleenmyyjästä, jonka hinnat voivat olla joko tahallaan tai tahattomasti vinksallaan.

Nähtäväksi jää, tuoko Google vihdoin Pixel-puhelimet virallisesti Suomeen, ja jos tuo niin ovatko hinnat jokseenkin linjassa vuodon kanssa.

Google esittelee uutuudet 15. lokakuuta.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
740 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -42%

Xiaomi Mi 11i
349 € Teleoutlet
778 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -31%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
95 € Multitronic
96 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global) – hinta laskenut -30%

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global)
139 € Power
199 € Kärkkäinen
199 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 198 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.