Mitä ihmettä? Nyt vuoti jo ensi kesän OnePlus 8 Pro

Puhelinvertailu

Mitä ihmettä? Nyt vuoti jo ensi kesän OnePlus 8 Pro
Aivan hiljattain kauppoihin saapuivat uudet OnePlus 7T ja OnePlus 7T Pro -mallit, ja Puhelinvertailun arvosteluissa laitteet (OnePlus 7T Pro, OnePlus 7T) ovat olleet myös vastikään, mutta jo nyt vuotajat ovat kertomassa tulevasta OnePlus-laitteesta.

Matkaa julkaisuun on todennäköisesti edelleen noin puolisen vuotta, mutta OnLeaksin julkaisemat kuvat ja videot esittelevät väitetysti jo ensi kesän OnePlus-huippupuhelinta.

Yhteistyössä 91mobilesin kanssa tehty vuoto esittelee ulkonäköä renderin avulla joka kuvakulmasta. Lisäksi tekniikasta on jo jonkin verran tietoa.Esimerkiksi näytön kooksi mainitaan 6,65 tuumaa ja se tukee jälleen 90 hertsin virkistystaajuutta. Takaa löytyy tutunnäköinen kamerakolmikko sekä neljäntenä kamerana etäisyyssensori. Time-of-flight-etäisyyskameran allan on todennäköisesti lasertarkennin ja kolmoiskameran alla puolestaan salama.

Äänenvoimakkuuden säädin on vasemmalla puolella ja virtanäppäin sekä hälytyskytkin oikealla puolella. Alaosasta löytyy ainoastaan USB-C-liitin.

Kenties suurin uudistus edeltäjästä on siirtyminen esiin pomppaavasta selfie-kamerasta Samsungin kaltaiseen kolokameraan. Muilta osin tuleva laite muistuttaa erittäin paljon edeltäjäänsä.

Laitteen 3D-mallinnosta esitellään oheisella videolla.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 4G – hinta laskenut -31%

Realme 9 4G
283 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 410 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20
249 € Power
338 € CDON
338 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 338 €

Motorola Moto Razr 2022 – hinta laskenut -26%

Motorola Moto Razr 2022
849 € Lenovo
1066 € CDON
1149 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1149 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.