Mitä ihmettä? Nyt vuoti jo ensi kesän OnePlus 8 Pro

Puhelinvertailu

Mitä ihmettä? Nyt vuoti jo ensi kesän OnePlus 8 Pro
Aivan hiljattain kauppoihin saapuivat uudet OnePlus 7T ja OnePlus 7T Pro -mallit, ja Puhelinvertailun arvosteluissa laitteet (OnePlus 7T Pro, OnePlus 7T) ovat olleet myös vastikään, mutta jo nyt vuotajat ovat kertomassa tulevasta OnePlus-laitteesta.

Matkaa julkaisuun on todennäköisesti edelleen noin puolisen vuotta, mutta OnLeaksin julkaisemat kuvat ja videot esittelevät väitetysti jo ensi kesän OnePlus-huippupuhelinta.

Yhteistyössä 91mobilesin kanssa tehty vuoto esittelee ulkonäköä renderin avulla joka kuvakulmasta. Lisäksi tekniikasta on jo jonkin verran tietoa.Esimerkiksi näytön kooksi mainitaan 6,65 tuumaa ja se tukee jälleen 90 hertsin virkistystaajuutta. Takaa löytyy tutunnäköinen kamerakolmikko sekä neljäntenä kamerana etäisyyssensori. Time-of-flight-etäisyyskameran allan on todennäköisesti lasertarkennin ja kolmoiskameran alla puolestaan salama.

Äänenvoimakkuuden säädin on vasemmalla puolella ja virtanäppäin sekä hälytyskytkin oikealla puolella. Alaosasta löytyy ainoastaan USB-C-liitin.

Kenties suurin uudistus edeltäjästä on siirtyminen esiin pomppaavasta selfie-kamerasta Samsungin kaltaiseen kolokameraan. Muilta osin tuleva laite muistuttaa erittäin paljon edeltäjäänsä.

Laitteen 3D-mallinnosta esitellään oheisella videolla.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Apple iPhone Xs Max
350 € Teleoutlet
450 € Multitronic
479 € Swappie

Alin hinta viikko sitten: 489 €

Xiaomi Redmi 9C NFC – hinta laskenut -20%

Xiaomi Redmi 9C NFC
79 € DNA
99 € Gigantti
99 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
143 € Hobby Hall
148 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.