>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia voi hyötyä - Yhdysvalloissa ehdotetaan tukea Huawein tukiasemien korvaamiseksi

1
Manu Pitkänen

Nokia voi hyötyä - Yhdysvalloissa ehdotetaan tukea Huawein tukiasemien korvaamiseksi
Yhdysvallat tarttuu Huawein ja ZTE:n muodostamaan turvallisuusuhkaan entistä kovemmin ottein. Aiemmin Yhdysvallat asetti Huawein mustalle listalle, minkä seurauksena yhdysvaltalaiset yhtiöt eivät voi tehdä yhteistyötä Huawein kanssa.

Nyt Yhdysvaltojen telemarkkinoita valvova viranomainen FCC on esittänyt, että se kieltää Universal Service Fund -rahastosta maksettujen tukien käytön Huawein ja ZTE:n tukiasemien hankintaan. Rahaston tarkoituksena on varmistaa, että matkapuhelinverkkoja rakennetaan myös niille alueille, mihin se ei välttämättä puhtaasti kaupallisin ehdoin tulisi.

FCC ehdottaa lisäksi, että se voisi maksaa operaattoreille tukea jotta ne vaihtaisivat jo käytössä olevia Huawein ja ZTE:n tukiasemia luotettavampien toimittajien tuotteisiin. Käytännössä tuki voisi auttaa Nokiaa tai Ericssonia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

avthein
avthein

1

Entäpä montako vakavan vakoilun mahdollistavaa "bugia" tai "tietoturva-aukkoa" on löytynyt Yhdysvaltalaisten yritysten laitteista, softista tai tuotteista?

Montako Huawei:n tai ZTE:n tuotteista?

Niin, Kiinallahan on kyllä mahdollisuus vakoilla mutta jotkin muut valtiot ovat todistetusti myös käyttäneet ne mahdollisuudet.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.