Ärsyttääkö iPhonien koko? Ensi vuoden mallit voivat ilahduttaa sinua

2
Manu Pitkänen

Ärsyttääkö iPhonien koko? Ensi vuoden mallit voivat ilahduttaa sinua
Apple on pistämässä ensi syksynä iPhonien koot taas uuteen kuosiin, kertoo korealainen ETNews. Vuoden 2020 iPhone-malleihin on tulossa 5,4, 6,1 ja 6,7 tuuman näytöt.

Edellä mainituista näytöistä 5,4 ja 6,7 tuuman paneelit tulevat olemaan paneelityypiltään OLED-teknologiaa, joten 6,1 tuuman malli tulee perustumaan vanhempaan LCD-tekniikkaan. ETNews tietää myös kertoa, että paneelit valmistetaan Samsungin ja LG:n tehtailla, minkä lisäksi niissä otetaan käyttöön uusi tekninen ratkaisu, joka mahdollistaa näytön piiriien integrointi näyttöön, jolloin paneelista saadaan aikaisempaa ohuempi.

Nykyisissä iPhone 11 -malliston puhelimissa käytetään 5,8, 6,1 ja 6,5 tuuman paneeleita. Tämän perusteella LCD-näyttöisen malliin kokoon ei ole tulossa muutosta, mutt Max-mallin näyttöön on tulossa lisää tuumia, mutta pienempään Pro-malliin vuorostaan höylätään kokoa hieman pienemmäksi.

Katso myös:
Parhaat pienet älypuhelimet.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.