Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung aloitti Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy S10 -puhelimille

Janne Yli-Korhonen

Samsung aloitti Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy S10 -puhelimille
Mikäli ostit uuden Galaxy S10 -puhelimen Black Fridayn alennuksista tai jo paljon aikaisemmin, on sinulle saapunut nyt hyviä uutisia.

Samsung julkaisi ensimmäisen beetapäivityksen Galaxy S10:lle lokakuun aikana, ja nyt pari kuukautta myöhemmin valmiin Android 10 -käyttöjärjestelmäpäivityksen jakelu on alkanut Suomessa Galaxy S10, Galaxy S10+ ja Galaxy S10e -puhelimille.

Android 10 tuo mukanaan muun muassa käyttöjärjestelmän laajuisen tumman tilan, parannellun elenavigoinnin ja paremman yksityisyyden hallinnan. Tietenkin Samsungin oma One UI -käyttöliittymä saa useita parannuksia One UI 2 -version myötä. One UI -ohjelmiston myötä Samsung keskittyy helpottamaan puhelimen käyttöä yhdellä kädellä tuomalla painikkeet enemmän näytön alareunaan.

Android 10 on saapunut Galaxy S10 puhelimilleAndroid 10 -päivityksen saapumista eri laitteille voit seurata tästä.

Samsung Galaxy S10:


Lue myös:
Samsung Galaxy S10+ arvostelu.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.