>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung lyö hirviökamerapuhelimet laudalta – Galaxy S11:een tulossa 108 megapikselin kamera

Manu Pitkänen

Samsung lyö hirviökamerapuhelimet laudalta – Galaxy S11:een tulossa 108 megapikselin kamera
Samsungin komponenttikehityksestä on kuultu kamerasensoriuutisia muutamaan otteeseen tämän vuoden aikana. Yhtiö on kertonut kehittäneensä niin 64 kuin peräti 108 megapikselin kennot älypuhelimiin. On ollut ehkä vain ajankysymys, koska nämä sensorit päätyvät Samsungin puhelimiin. Kiinalainen Xiaomi on jo paljastanut 108 megapikselin kennolla varustetun puhelimen.

Bloombergin tietojen mukaan Samsung aikoisi lisätä 108 megapikselin kennon ensi keväänä julkaistavaan Galaxy S11 -puhelimeen. Pääkameran lisäksi puhelimeen on tulossa ultralaajakulmainen kamera sekä viisinkertaisella zoomauksella varustettu telekamera. Takapuolelta löytyy myös Galaxy Note 10 Plussasta tuttu time of flight -sensori, jonka avulla puhelin pystyy mittaamaan tarkasti etäisyyttä.Ajatuksena 108 megapikselin kamerassa ei todennäköisesti ole se, että sillä otetaan kuvia sensorin natiivitarkkuudella. Sen sijan pikseleiden informaatiota yhdistellään, jolloin lopputuloksena on laadukkaampia ja pienempiä kuvia.

Samsung aikoo keväällä julkaista myös taittuvalla näytöllä varustetun simpukkamallisen Galaxy Fold -puhelimen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.