>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Elisa avasi 5G-verkon Poriin

Manu Pitkänen

Elisa avasi 5G-verkon Poriin
Elisa on avannut 5G-verkkonsa Porissa, minkä myötä operaattori 5G-verkko toimii jo 13 kunnan alueella. Toistaiseksi verkkojen peittoalueet ovat hyvin suppeita ja keskittyvän kunkin kunnan keskustoihin.

Porissa Elisan 5G-verkko kattaa ydinkeskustan alueen, ulottuen Kokemäenjoen rannasta Helsingintielle sekä Kuudesosasta Itätullin ja Kuninkaanhaan alueille. Porilaisille 5G on tuttu konsepti jo viime kesältä, sillä DNA pilotoi tuolloin omaa 5G-verkkoa SuomiAreenan yhteydessä.

Elisa on avannut 5G-verkkoja tähän mennessä Porin lisäksi Helsinkiin, Vantaalle, Espooseen, Tampereelle, Jyväskylään, Lahteen, Ouluun, Turkuun, Kuopioon, Kouvolaan, Vaasaan ja Seinäjoelle. 5G-yhteyksiä tukevia laitteita Elisa on myynyt kesästä alkaen ja operaattorin valikoimista löytyy liittymiä, joiden datasiirtonopeudet ovat 300 Mbps, 600 Mbps ja 1 Gbps.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.