Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Elisan 5G-verkko saapui Seinäjoelle

Janne Yli-Korhonen

Elisan 5G-verkko saapui Seinäjoelle
Elisa jatkaa 5G-verkon suhteellisen vauhdikasta kehitystä. Nyt vuoronsa saa Seinäjoki, joka on jo järjestyksessään jo 11. kaupunki, jonne Elisa avaa 5G-verkon.

Seinäjoen 5G-verkko on ensimmäinen Pohjanmaan alueella. Alkuvaiheessa se kattaa kaupungin ydinkeskustan sekä Seinäjoen Ideaparkin ympäristön. Näiden lisäksi Seinäjoen 5G-verkko palvelee muun muassa Marttilan ja Itikan alueiden asukkaita.

Elisan 5G-verkko saapui Seinäjoelle

Elisan kuuluvuuskartan näet tästä.

Seinäjoen lisäksi Elisa on avannut 5G-verkot tähän mennessä Helsinkiin, Vantaalle, Espooseen, Tampereelle, Jyväskylään, Lahteen, Ouluun, Kuopioon ja Kouvolaan.


Elisa on myös tiedottanut, että Elisan 5G-verkko pääkaupunkiseudulla on Euroopan laajimpia. Elisalla on jo satoja tukiasemia Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa, joiden avulla 5G-verkosta pääsee nauttimaan vuoden 2019 lopussa jo yli 200000 ihmistä pääkaupunkiseudulla. Lisäksi tiedotteessa kerrotaan, että Helsingin kantakaupungin alue on jo miltei kokonaan Elisan 5G-peiton alla.

Lue myös:
Yllättävä tulos suomalaisten asenteista – Joka viides vaihtaa 5G:hen vasta kun on pakko.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja