Samsungilta neljä puhelinta myyntiin: Galaxy A51, Galaxy S10 Lite, Galaxy Note10 Lite ja Galaxy XCover Pro

Janne Yli-Korhonen

Samsungilta neljä puhelinta myyntiin: Galaxy A51, Galaxy S10 Lite, Galaxy Note10 Lite ja Galaxy XCover Pro
Samsung on tänään aloittanut neljän uutuuden myynnin, joista mielenkiintoisin on Galaxy A51. Muita myyntiin tulleita puhelimia ovat Galaxy S10 Lite, Galaxy Note10 Lite ja Galaxy XCover Pro. Näiden saatavuus on alkuun hieman heikkoa, mutta saatavuus paranee helmikuun aikana. Samsung Galaxy A71 -puhelimen myynti alkaa 14. helmikuuta.

Samsung Galaxy A51 ja Galaxy A71 ovat seuraajia Galaxy A50 ja Galaxy A70 -puhelimet. Varsinkin Galaxy A50 on nauttinut suurta suosiota suomalaisten keskuudessa, sillä tämä puhelin on löytynyt useasti kuukauden myydyimpien puhelimien kärkisijoilta.

Samsung Galaxy A51 tarjoaa 6,5 tuuman Full HD+ -resoluutiolla varustetun Full HD+ Super AMOLED Infinity-O -näytön. Infinity-O tarkoittaa näytössä olevaa reikää, jossa on 32 megapikselin etukamera. Puhelimen takaa paljastuu yhteensä neljä takakameraa, jotka tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia kuvaamiseen. Sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua ja keskusmuistia on 4 gigatavua. Näiden lisäksi puhelimessa on 4000 mAh akku, sormenjälkilukija näytön alla, 3.5 mm:n kuulokeliitäntä ja Android 10 -käyttöjärjestelmä. Hinta 379 euroa.Samsung Galaxy A51:
Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A71:n näyttö on hieman suurempi eli 6,7 tuumaa. Myös takakameroita on neljä kappaletta. Galaxy A71:n pääkamerassa on 64 megapikseliä, kun Galaxy A51:n pääkamerassa on 48 megapikseliä. Muut kamerat ovat samoja. Suuremmasta koosta johtuen Galaxy A71:n sisällä on hieman suurempi akku ja sitä voidaan ladata 25 watin pikalatauksella. Hinta 479 euroa.

Samsung Galaxy A71:
Samsung Galaxy A71

Lisätietoja Galaxy A51 ja Galaxy A71 -puhelimista saa tästä.

Samsung järjestää pian Unpacked-tilaisuuden, jossa esitellään uudet Galaxy S-sarjan huippupuhelimet. Tätä ennen Samsung on kuitenkin päättänyt tuoda myyntiin uuden version Galaxy S10 -sarjaan eli Galaxy S10 Liten.

Galaxy S10 Lite tarjoaa myös isoa näyttöä 6,7 tuuman koollaan. Super AMOLED Plus Infinity-O -näytössä on myös reikä keskellä 32 megapikselin etukameraa varten. Suorituskyvystä vastaa tehokas Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, jonka parina on 8 gigatavua keskusmuistia. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 128 gigatavua verran. Taakse on myös laitettu neljä kameraa. Hinta 679 euroa.

Samsung Galaxy S10 Lite:
Galaxy S10 Liten värit
Samsung Galaxy S10 Lite


Toinen myyntiin saapuva Samsungin Lite-versio on Galaxy Note10 Lite, jonka päätavoite on tarjota S Pen -kynä edullisemmalla hinnalla. Galaxy Note10 Liten Super AMOLED Infinity-O -näytön koko on 6,7 tuumaa ja sen resoluutio on Full HD+ -tasolla. Hinta 629 euroa.

Samsung Galaxy Note10 Lite:
Galaxy Note10 Liten värit
Samsung Galaxy Note10 Lite

Molemmat Lite-uutuudet tarjoavat myös ison 4500 mAh akun sekä Android 10 -käyttöjärjestelmän. Lisätietoa näistä puhelimista saa tästä.

Erittäin kestävä Galaxy XCover Pro saapuu myös Suomen markkinoille 31. tammikuuta alkaen 499 euron suositushinnalla varustettuna. Toki tämän puhelimen kohdalla saatavuus ei vielä ole kovin hyvä, sillä esimerkiksi Gigantti kertoo aloittavansa toimitukset vasta 14.2.2020.

Galaxy XCover Pro on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Tämä puhelimen rakenne on IP69 -luokituksen ja iskunkestävän rakenteen ansiosta hyvä vaihtoehto kosteisiin ja kylmiin olosuhteisiin. Puhelimen on testattu kestävän pudotus 1,5 metrin korkeudelta.

Samsung Galaxy XCover Pro:
Samsung Galaxy XCover pro edestä
Galaxy XCover Pro takaa

Lisätietoa Galaxy XCover Pro:sta saa tästä.


HinnatTämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Oppo Reno 7 Lite 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 Lite 5G
459 € CDON
459 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 554 €

Samsung Galaxy A13 5G – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy A13 5G
149 € Elisa
179 € Kärkkäinen
179 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.