Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcomm paljasti uuden sukupolven 5G-modeemin – Latausnopeudet kohoavat uusiin lukemiin

Manu Pitkänen

Qualcomm paljasti uuden sukupolven 5G-modeemin – Latausnopeudet kohoavat uusiin lukemiin
MWC-messujen perumisen myötä mobiilialan yhtiöt ovat joutuneet miettimään vaihtoehtoisia tapoja kertoa uutisistaan maailmalle. Qualcomm päätti esitellä uuden sukupolven 5G-piirejään omassa tilaisuudessaan.

5G-teknologiassa on siirrytty alkuvaiheen pintaraapaisuista varsinaiseen ylösajovaiheeseen, minkä vuoksi teknologia myös kehittyy huimaa vauhtia. Qualcommin seuraavan sukupolven tarjonta rakentuu Snapdragon X60 -modeemin ympärille, jonka kaveriksi yhtiö on esitellyt kattavan front-end-piirin sekä uuden mmWave-taajuusalueen antennin.

Kovin yksityiskohtaisia tietoja Qualcomm ei halua Snapdragon X60:stä vielä paljastaa, mutta modeemi valmistetaan 5 nanometrin prosessilla ja se tulee kykenemään yhdistelemään taajuusalueita niin mmWave-alueen ja alle 6 GHz:n taajuusalueen välillä kuin 6 GHz:n taajuusalueen sisälläkin. Latausnopeudet verkosta päin kohoavat parhaimmillaan 7,5 gigabittiin sekunnissa ja latausnopeus verkkoon on parhaimmillaan kolme gigabittiä sekunnissa.Uusi QTM535-antenni mahdollistaa kompaktimmat laitemuotoilut, mikä lienee vastaus Applen palautteeseen. Applen on huhuttu kehittävän jopa omia antenneja, jotta seuraavan sukupolven iPhonesta saadaan tarpeeksi ohut.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.