>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple hidastaa vanhoja iPhone-malleja? Suostui sovittelemaan kanteen rahalla

2
Manu Pitkänen

Apple hidastaa vanhoja iPhone-malleja? Suostui sovittelemaan kanteen rahalla
Apple on sovitellut Yhdysvalloissa nostetun joukkokanteen, jossa yhtiötä syytettiin vanhojen iPhone-puhelimien tahallisesta hidastamisesta. Apple sopii kanteen maksamalla noin 500 miljoonan dollarin vahingonkorvauksen, mikä olisi noin 25 dollaria per iPhone.

Vaikka Apple sovitteleekin kanteen, ei yhtiö suostu myöntämään toimineensa millään tavoin tahallisesti. Apple on selittänyt puhelimien hidastumista ohjelmistojen vaatiman laskentatehon kasvulla, mutta sen lisäksi akkujen suorituskyky laskee, jolloin järjestelmän toimintavarmuuden takaamiseksi Apple on päättänyt laskea laitteiston suorituskykyä. Applen mukaan yhtiö sovittelee kanteen asianajokulujen minimoimiseksi.

Kanteen mukaan Apple yritti tietoisesti hidastutta vanhoja iPhoneja ohjelmistopäivityksillä jotta kuluttajat saataisiin päivittämään uudempaan malliversioon.

Oikeusjutun piiriin kuuluvat iPhone 6-, 6 Plus-, 6s-, 6s Plus-, 7-, 7 Plus- ja SE-mallit, joissa oli asennettu iOS 10.2.1 tai uudempi käyttöjärjestelmäversio. Kanne käsittää myös iPhone 7- ja 7 Plus -puhelimet, joihin oli asennettu iOS 11.2 tai uudempi 27. joulukuuta 2017 mennessä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

Hiukan hitaampi puhelin ja että käyttäikää nimeonomaan saisi vielä lisää vai se että akku/puhelin yksinkertisesti kuolee käteen kaunispäivä *naps*? Jenkit on vähän vajaita, toi on oikeasti fiksu juttu....

Vastaa
karmakameli
karmakameli

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Hiukan hitaampi puhelin ja että käyttäikää nimeonomaan saisi vielä lisää vai se että akku/puhelin yksinkertisesti kuolee käteen kaunispäivä *naps*? Jenkit on vähän vajaita, toi on oikeasti fiksu juttu....

Ehkäpä siitä olisi pitänyt ilmoittaa, ei ferrarin omistajakaan tykkäisi jos laitteen äänet pienenisivät eikä kaikki enää kuulisi kuinka se ajaa keskellä kaupunkia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.