>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta ohjelmistopäivityksiä Galaxy Note 10:lle

Puhelinvertailu

Samsungilta ohjelmistopäivityksiä Galaxy Note 10:lle
Samsung on aloittanut uuden päivityksen jakelun viime vuoden Note-älypuhelimille. Sekä Galaxy Note 10 että Galaxy Note 10+ saivat hiljattain päivityksen, jossa tulee parannuksia pariin ominaisuuteen, ja nyt saataville tulevat myös uudet Androidin tietoturvapäivitykset.

Kaksikko saa uusimmassa päivityksessä maaliskuun 2020 Androidin tietoturvapäivitykset, kertoo SamMobile.

Tietoturvapäivitykset korjaavat ongelman, jossa haittasovellukset pystyivät ohittamaan Androidin suojat ja ottamaan haltuun muiden sovellusten tietoja. Lisäksi Samsung on korjannut 25 oman ohjelmiston ongelmaa.

Aiemmin julkaistu päivitys, jonka versionumero on N97xFXXU2BTB5, puolestaan tuo parannuksia kasvojentunnistukseen sekä koko näytön eleohjaukseen. Samsung ei tarkenna tämän enempää millaisista parannuksista on kyse.

Molemmat päivitykset pitäisi saapua puhelimeen automaattisesti, mutta niitä voi hakea myös asetuksien ohjelmistopäivitys-osiosta.Lue:Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.