Samsungilta ohjelmistopäivityksiä Galaxy Note 10:lle

Puhelinvertailu

Samsungilta ohjelmistopäivityksiä Galaxy Note 10:lle
Samsung on aloittanut uuden päivityksen jakelun viime vuoden Note-älypuhelimille. Sekä Galaxy Note 10 että Galaxy Note 10+ saivat hiljattain päivityksen, jossa tulee parannuksia pariin ominaisuuteen, ja nyt saataville tulevat myös uudet Androidin tietoturvapäivitykset.

Kaksikko saa uusimmassa päivityksessä maaliskuun 2020 Androidin tietoturvapäivitykset, kertoo SamMobile.

Tietoturvapäivitykset korjaavat ongelman, jossa haittasovellukset pystyivät ohittamaan Androidin suojat ja ottamaan haltuun muiden sovellusten tietoja. Lisäksi Samsung on korjannut 25 oman ohjelmiston ongelmaa.

Aiemmin julkaistu päivitys, jonka versionumero on N97xFXXU2BTB5, puolestaan tuo parannuksia kasvojentunnistukseen sekä koko näytön eleohjaukseen. Samsung ei tarkenna tämän enempää millaisista parannuksista on kyse.

Molemmat päivitykset pitäisi saapua puhelimeen automaattisesti, mutta niitä voi hakea myös asetuksien ohjelmistopäivitys-osiosta.Lue:

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.