WhatsAppin tumma teema on vihdoin täällä – Näin saat sen päälle

1
Manu Pitkänen

WhatsAppin tumma teema on vihdoin täällä – Näin saat sen päälle
Pitkä kehitystyö on vihdoin päättynyt WhatsAppin tumman teeman osalta, sillä pikaviestipalvelu on vihdoin julkaissut sovelluksiinsa tumman värimaailman. Dark Mode on saatavilla niin iOS:lle kuin Androidillekin.

Dark Moden kehityksestä tihkui tietoja jo vuoden 2018 syksyllä, joten toimintoa on odotettu kuin Kuuta nousevaa. Odotus on ehkä ollut jopa niin pitkä, että jotkut ovat voineet luopua jo toivosta.

Tumman teeman perusajatuksena on vähentää silmiin kohdistuvaa rasitusta, kun näytön lähettämää valkoisen valon määrää rajoitetaan. Toiminnolla on OLED-näyttöisten puhelimien omistajien kannalta toinenkin hyvä puoli: se vähentää näytön taustavalon tarvetta eli akunkesto paranee. Tumma teema aktivoituu automaattisesti jos sama ominaisuus on päällä iOS 13:ssa tai Android 10:ssä järjestelmätasolla.

Vanhemmissa käyttöjärjestelmäversioissa tumman teeman voi käydä kytkemässä päälle asetuksista. Muista kuitenkin ensin ladata WhatsAppin uusin versio App Storesta tai Google Playstä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Motorola Moto G62 5G – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G62 5G
179 € Gigantti
179 € Power
238 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 239 €

Honor Magic4 Pro – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Pro
599 € Power
749 € DNA
799 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 799 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.