MobilePaylla voi nyt maksaa kaikissa K-ruokakaupoissa

Janne Yli-Korhonen

MobilePaylla voi nyt maksaa kaikissa K-ruokakaupoissa
Mobiilimaksaminen on yleistynyt Suomessa hurjaa vauhtia. Paytrailin tietojen mukaan mobiilimaksaminen on ohittanut pöytäkoneilla tehtävät maksut vuoden 2019 lopulla. Syy tähän kasvuun löytyy mobiilimaksutapojen yleistymisestä. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on MobilePay.

MobilePay yleistyykin Suomessa entisestään, sillä MobilePay-mobiilimaksusovelluksella voi nyt maksaa kaikissa noin 1200 K-ruokakaupassa.

"Digipalveluilla on keskeinen rooli asiakkaidemme arjen helpottamisessa. MobilePay on hyvä esimerkki siitä, miten digitaalisuus asettuu saumattomasti osaksi kivijalkakauppaa: ostokset voi maksaa puhelimen näytön pyyhkäisyllä vaikka niitä pakatessa ja halutessa Plussa-edut kirjautuvat automaattisesti mukaan", kehitysjohtaja Juha Andelin K-ryhmästä toteaa.K-ryhmän muista kaupoista MobilePay on jo käytössä Intersportin, Budgetsportin ja The Athlete´s Footin verkkokaupoissa. K-ryhmän lisäksi MobilePay-sovelluksella voi maksaa S-ryhmän lähes tuhannessa päivittäistavarakaupassa ympäri Suomen. Näiden myötä maksutapa käy nyt valtaosassa Suomen päivittäistavarakauppoja.

"Olemme iloisia siitä, että MobilePayn käyttäjät voivat maksaa sovelluksella yhä useammassa maksupaikassa. Nyt kun kaikki K-ryhmän ruokakaupat ovat liittyneet mukaan käyttöpaikkaverkostoon, MobilePay käy maksuvälineenä jo lähes 80 prosentissa Suomen päivittäistavarakaupoista, toteaa Noona Puusniekka, MobilePay Finlandin vt. toimitusjohtaja.

MobilePaylla on Suomessa tällä hetkellä lähes 1,3 miljoonaa käyttäjää. Sovelluksen avulla tehtiin vuonna 2019 yli 21 miljoonaa transaktiota, missä kasvua edelliseen vuoteen verrattuna oli 123 %. Lisäksi vuoden 2019 aikana palvelulla siirrettiin yli 620 miljoonaa euroa.

Lue myös:


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
682 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Nokia XR21 – hinta laskenut -21%

Nokia XR21
399 € DNA
454 € Dustin Home
509 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 506 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.