Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa

Janne Yli-Korhonen

Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa
Huawei on avannut Huawei Music -suoratoistopalvelun Suomessa. Palvelun hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, mutta uusille käyttäjille tarjotaan ensimmäiset kolme kuukautta veloituksetta. Kampanja on voimassa 26.3.-26.4.2020 ja ilmaiskokeilujakson jälkeen tilaus uusiutuu automaattisesti hintaan 9,99 € / kk.

"Uudet Huawei Music -palvelun käyttäjät saavat suoratoistopalvelun käyttöönsä veloituksetta kolmeksi ensimmäiseksi kuukaudeksi. Toivomme musiikin tuovan pientä iloa meille kaikille näinä aikoina. Huawei Music on vain yksi esimerkki mobiilipalveluista, joita kehitämme vauhdilla tarjotaksemme kuluttajille todellisia sovellusvaihtoehtoja ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen", kertoo Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön mobiilipalveluiden johtaja Jervis Su.

Palvelulla on jo 160 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää ja se on saatavilla 16 Euroopan maassa, mukaan lukien Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Saksa, Ranska, Espanja, Belgia, Sveitsi, Alankomaat, Portugali, Itävalta ja Kreikka. Palvelun on tarkoitus laajentua myös muihin Euroopan maihin.Huawein suoratoistopalvelu tarjoaa yli 50 miljoonaa kappaletta ja 1,2 miljoonaa albumia maailman suurimmilta levy-yhtiöiltä kuten Warner Music, Sony Music ja Universal Music. Palvelun luvataan toimivan saumattomasti yhteen muiden Huawei-laitteiden kanssa. Esimerkiksi Huawei Watch -käyttäjille on tarjolla juoksuteemaisia soittolistoja ja Huawei-älypuhelinkäyttäjät voivat yhdistää voimansa Party Mode -tilassa, joka luo surround-ääniefektin mahdollistamalla saman kappaleen toistamisen useilta eri puhelimilta yhtäaikaisesti.

Huawei Music -palvelun voi ladata Huawei AppGallerysta. Kaikki Huawei-käyttäjät, joilla on EMUI 4.0 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä Huawei-laitteissaan saavat sovelluksen sisäisen Huawei Music -päivitysilmoituksen 26. maaliskuuta alkaen.

Lisätietoa palvelusta saa tästä.

Lue myös:


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
583 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -18%

Sony Xperia 1 V
999 € Verkkokauppa.com
999 € Gigantti
999 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1216 €

Xiaomi Redmi Note 12S – hinta laskenut -15%

Xiaomi Redmi Note 12S
187 € CDON
192 € Proshop
219 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.