Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -puhelimen myynti on alkanut Suomessa

Janne Yli-Korhonen

Huawein 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -puhelimen myynti on alkanut Suomessa
Huawei julkaisi taittuvalla näytöllä varustetun Mate Xs -älypuhelimen helmikuussa ja tämä laite saapui ennakkotilattavaksi maaliskuun aikana. Nyt laitteen varsinainen myynti sekä toimitukset ovat käynnistyneet.

Mate Xs:n ostaminen vaatii paksua lompakkoa, sillä puhelimen suositushinta on 2499 euroa.

Tällä hinnalla saa laitteen, jossa on 6,6 tuuman päänäyttö 2480 x 1148 resoluutiolla, joka on avattuna kooltaan 8 tuumaa ja sen resoluutio on 2480 x 2200 pikseliä. Suorituskyvystä vastaa Huawein Kirin 990 -järjestelmäpiiri, jonka myötä puhelimessa on myös 5G-yhteydet.

Kameraosastolla on tarjolla neljä kameraa. Näihin lukeutuvat 40 megapikselin pääkamera (F1.8), 16 megapikselin ultralaajakulmakamera (F2.2), 8 megapikselin telekamera (F2.4, OIS) ja 3D-syvyyskamera. Laitteessa ei ole ollenkaan erillistä etukameraa, vaan oman naaman valokuvaamiseen käytetään näitä samoja kameroita. Kuvaamisen apuna käytetään tällöin toiselle puolelle jäävää 6,38 tuuman kakkosnäyttöä.Käyttöjärjestelmän osalta laitteessa käytetään Android Open Source -pohjaista EMUI 10.0.1 -käyttöjärjestelmää. Puhelimessa ei ole ollenkaan Googlen palveluita, kuten Google Play -sovelluskauppaa tai Google Mapsia. Puhelimesta löytyykin Huawein oma AppGallery, josta sovelluksia voi ladata.

Lisätietoa Mate Xs -älypuhelimesta saa tästä.Huawei Mate Xs hinta

Huawei Mate Xs:n suositushinta on 2499 euroa. Puhelinta Suomessa myyvät DNA, Elisa, Gigantti, Veikon Kone, Verkkokauppa.com ja Power. Saatavuus kuitenkin hieman vaihtelee, sillä laitteen toimitukset alkavat Elisalla 15.4.2020 ja Gigantilla 16.4.2020, mutta esimerkiksi Powerilla puhelimen toimitukset alkavat vasta toukokuun aikana.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.