>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein P40 -sarjan uutuudet saapuivat myyntiin Suomessa

Janne Yli-Korhonen

Huawein P40 -sarjan uutuudet saapuivat myyntiin Suomessa
Huawein hiljattain julkaisemien P40 -sarjan huippupuhelimien myynti on alkanut Suomessa. Myynnissä olevia puhelimia ovat P40 Lite, P40 Lite E, P40 sekä P40 Pro. P40 Pro+:n myynti alkaa Suomessa myöhemmin.

P40 ja P40 Pro ovat tehokkaampia malleja, joista löytyy 5G-yhteyden mahdollistava Kirin 990 -järjestelmäpiiri. Keskusmuistia molemmissa on 8 gigatavua, kun sisäistä tallennustilaa P40:ssä on 128 gigatavun edestä ja P40 Prossa 256 gigatavua.

Molemmissa puhelimissa on myös laadukkaat kamerat. Pienemmässä P40:ssä on 6,1 tuuman Full HD+ -näyttö sekä 3800 mAh akku, joka tukee 40 watin pikalatausta. Suuremmassa Pro-mallissa on 6,58 tuuman Full HD+ -näyttö 90 hertsin virkistystaajuudella sekä 4200 mAh akku 40 watin pikalatauksella.

Edullisempaa puhelinta etsivällä on tarjolla P40 Lite, jossa on keskisarjan Kirin 810 -suoritin, 6 gigatavua keskusmuistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Edessä on 6,4 tuuman Full HD+ ja sisältä löytyy 4200 mAh akku. Taakse on laitettu yhteensä neljä kameraa.Vieläkin edullisemmalla saa P40 Lite E -puhelimen, jossa on Kirin 710F -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua keskusmuistia ja sisäistä tallennustilaa on 64 gigatavua.

Huawein puhelimet perustuvat Android 10 -käyttöjärjestelmään, mutta ne eivät sisällä Googlen Mobile Services -taustapalveluita. Sovellukset ladataan Google Play -sovelluskaupan sijaan Huawein AppGallery -sovelluskaupasta.

Huawei P40 hinnatMyös Huawein taittuvanäyttöinen Mate Xs on tulossa pian myyntiin Suomessa. Se on tällä hetkellä ennakkotilattavissa 2499 euron hinnalla.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.