Huawei Watch GT 2e -älykellon myynti alkoi Suomessa - hinta 179 euroa

Janne Yli-Korhonen

Huawei Watch GT 2e -älykellon myynti alkoi Suomessa - hinta 179 euroa
Aiemmin tänä vuonna julkaistu Huawei Watch GT 2e -älykello on saapunut myyntiin Suomessa 46 millimetrin koossa. Kellon suositushinta on 179 euroa.

Watch GT 2e:ssä on 1,39 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, joka toimii 454 x 454 resoluutiolla. Kosketuksen lisäksi kellosta löytyy myös toimintopainike. Runko on ruostumatonta terästä ja kello on varustettu 5ATM-luokituksella.

Suorituskyvystä vastaa Huawein kehittämä Kirin A1 -piiri, jota käytetään myös Huawei Watch GT 2 - ja Honor MagicWatch 2 -kelloissa. Piiri kuluttaa vain vähän virtaa, jonka myötä akunkeston pitäisi yltää kahden viikon lukemaan. Huawei Watch GT 2e on yhteensopiva Android-ja iOS -laitteiden kanssa.

Huawei Watch GT 2e tukee 15 urheilutilaa, mukaan lukien kahdeksaa ulkolajia (juoksu, kävely, vuorikiipeily, vaellus, maastojuoksu, pyöräily, avovesiuinti, iron man triathlon) ja seitsemää sisälajia (kävely, juoksu, pyöräily, uinti, vapaa harjoittelu, cross training, soutu).Lisäksi Watch GT 2e tukee myös 85 kustomoitua urheiluseurantatilaa ja kuutta liikuntakategoriaa: extreme, fitness, vesiurheilu, pallopelit ja talvilajit. Nämä aktiviteetit ulottuvat aina katutanssista parkouriin, kiipeilystä joogaan ja baletista nyrkkeilyyn. Kello tallentaa harjoituksen tärkeimmät tiedot, kuten keston, kalorinkulutuksen, sykevälivaihtelun, harjoittelun edistymisen, palautumisajan ja muita tietoja, jotka auttavat harjoittelun suunnittelussa.

Erilaisten urheilusuoritusten lisäksi kello osaa seurata sykettä, stressiä, unta, veren happisaturaatiota (SpO2), kuukautiskiertoa sekä ilmoittaa sydämen epätavallisesta rytmistä.

Watch GT2e takaa löytyy sykemittari

"Huawei Watch GT 2e tarjoaa luotettavan kuntoilun ja terveyden seurantakokemuksen kuluttajille. Huaweille kuntoilu- ja terveystoiminnot ovat erittäin tärkeitä. Olemme päivittämässä All-scenario Seamless AI Life -strategiaamme vuonna 2020, jossa kuntoilu ja terveys ovat tärkeässä roolissa, koska kuluttajille teknologia nivoutuu yhä vahvemmin osaksi arkielämää. Huawei jatkaa teknologian, ohjelmistojen ja ekosysteemin kehittämistä sekä puettavien älylaitteiden innovointia, jotta voimme tuoda älykkäämpiä kuntoilun ja terveyden seurantamahdollisuuksia kuluttajille teknologian siivittämänä", kertoo Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön toimitusjohtaja Richard Yu.

Lisätietoa kellosta saa tästä.

Huawei Watch GT 2e hinta

Huawei Watch GT 2e -älykellon 46 millimetrin mallin suositushinta on 179 euroa ja sen myynti alkaa valtakunnallisesti maanantaina 20.4.2020. Värivaihtoehdot ovat musta, mintunvihreä ja punainen.

Watch GT 2e mustassa värissä
Watch GT 2e vihreässä värissä
Watch GT 2e punaisessa värissä


Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -29%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.