Polar julkaisi Grit X -urheilukellon - hinta 449 euroa, jopa 40 tunnin akunkesto, kestävä rakenne

Janne Yli-Korhonen

Polar julkaisi Grit X -urheilukellon - hinta 449 euroa, jopa 40 tunnin akunkesto, kestävä rakenne
Suomalainen puettavaan teknologiaan keskittyvä Polar on julkaissut tuotevalikoimaansa Grit X -outdoor-multisport-kellon, joka on varustettu kestävällä rakenteella, erinomaisella akunkestolla, Smart Coaching -ominaisuuksilla sekä sisäänrakennetulla GPS:llä.

Polar Grit X on kehitetty ulkonaliikkujille, jotka treenaavat mieluummin poluilla kuin teillä. Painoa kellolla on 64 grammaa ja se täyttää kestävyyden osalta armeijatason MIL-STD-810G vaatimukset. Aina päällä oleva värillinen kosketusnäyttö on kooltaan 1,2" ja siinä käytetään 240 x 240 resoluutiota.

Grit x näyttö on kooltaan 1,2 tuumaa

Uusina ominaisuuksina Grit X tarjoaa Hill Splitterin, FuelWisen, Komootista ladattavat reitit, reaaliaikaisen reittiopastuksen, kahden päivän sääennusteen ja reaaliaikaiset sääpäivitykset.

Hill Splitter -ominaisuus tunnistaa automaattisesti ylä- ja alamäet ja tarjoaa harjoituksen jälkeen yksityiskohtaista dataa suoriutumisesta reitin nousu- ja laskuosuuksilla. FuelWise-tankkausavustaja puolestaan tarjoaa henkilökohtaisesti räätälöityjä, automaattisia juoma- ja tankkausmuistutuksia, jotta tarvittava nesteytys- ja energiataso säilyy jopa pisimmillä suorituksilla.Grit X tarjoaa muun muassa komootista ladattavat reitit

Lisäksi kellosta löytyy muun muassa Polar Precision Prime -rannesykkeenmittaus, päivittäisiä räätälöityjä treenejä tarjoava FitSpark-treeniopas, unenseuranta ja juoksutehon mittaus. Kaikki harjoitustiedot pystyy näkemään Polar Flow -verkkopalvelussa tai -sovelluksessa.

Treeniaikaa kellon luvataan tarjoavan jopa 40 tunnin edestä GPS ja rannesykemittaus päällä sekä virransäästötiloja hyödyntämällä kellon akunkesto voi yltää jopa 100 tuntiin.

kellolla onnistuu rannesykemittaus

"Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin yli 40 vuotta sitten. Puettavan teknologian todellisina pioneereina, meitä on siteerattu useammassa tieteellisissä julkaisuissa kuin ketään muuta tällä alalla. Tarkkuus, luotettavuus ja käytettävyys ovatkin kaiken tekemisemme ytimessä. Olemme ylpeitä esitellessämme, kuinka vuosikymmenten kokemuksen ja asiantuntijuuden tuloksena on nyt syntynyt Polar Grit X – ylivoimainen treenikumppani kaikille, jotka rakastavat urheilua ja outdoor-seikkailuja.", Polarin toimitusjohtaja Tomi Saario sanoo.

Lisätietoa Polar Grit X -urheilukellosta saa tästä.

Polar Grit X hinta

Polar Grit X:n suositushinta on 449 euroa. Kelloa saa M/L-koossa mustana ja vihreänä sekä S/M-koossa valkoisena. Kellon toimitukset jälleenmyyjille aloitetaan viikon 18 (27. huhtikuuta - 3. toukokuuta) aikana.

Kellossa on vaihdettavat 22 millimetrin rannekkeet ja lisätarvikkeina on saatavilla silikoni-, tekstiili- ja nahkarannekkeita. Silikonirannekkeita on vihreänä, mustana ja valkoisena ja niiden suositushinta on 32,90 euroa. Tekstiilirannekkeita on maastokuvioitu vihreä, kuvioitu punainen ja kuvioitu sininen ja niiden suositushinta on 43,90 euroa. Ruskean nahkarannekkeen suositushinta on 54,90 euroa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
740 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -42%

Xiaomi Mi 11i
349 € Teleoutlet
778 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -31%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
95 € Multitronic
96 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.