Motorolalta uusi pop-up-kameralla ja suurella akulla varustettu One Fusion+

Matti Robinson

Motorolalta uusi pop-up-kameralla ja suurella akulla varustettu One Fusion+
Kiinalaisen läppärijätti Lenovon omistama ja pitkän historian omaava matkapuhelinyhtiö Motorola on julkaissut kaikessa hiljaisuudessa uuden Android-puhelimen.

Vailla fanfaareja yhtiön esittelemä uusi laite one jatkoa Motorolan One-sarjalle ja tarjoaa muutamia mielenkiintoisia ominaisuuksia Android 10 -paketissa. Näistä kenties erikoisin on pop-up-kamera, josta tunnetuin esimerkki on OnePlus 7 Pro.

OnePlus päätyi jo uudessa sukupolvessa erkanemaan mekaniikasta, mutta Motorola on ottanut sen uutuuksissa puolestaan käyttöön. Vastaava löytyy Motorola One Hyperistä, joka kävi testissämme aiemmin tänä vuonna.

Kyse ei kuitenkaan ole huippuspekseillä varustetusta lippulaivapuhelimesta, joka ei lienee yllätys, kun puhelimen julkaisu tapahtuu ilman (virtuaalisia) lehdistötilaisuuksia.
Laitteen ominaisuuksiin kuuluu mm. keskiluokan Snapdragon 730 -piiri ilman 5G-yhteyksiä, kuusi gigatavua RAM-muistia sekä 6,5 tuuman Full HD+ -näyttö. Kameroihin on speksien perusteella panostettu, sillä 64 megapikselin peruskameran lisäksi löytyy myös kolme muuta kameraa.

Tämän lisäkamerakolmikon, johon kuuluu 8 megapikselin laajakulmakamera, 5 megapikselin makrokamera ja 2 megapikselin syvyyssensori, lisäksi pop-up-selfie-kamerassa on megapikseleitä 16 .

Akku on laitteen yksi vahvuuksista, sillä kokoa on peräti 5000 milliampeerituntia, joka on yhtä paljon kuin hiljattain Puhelinvertailun arvostelussa olleessa Motorola G8 Powerissa ja varmasti riittää päiväksi jossei kahdeksikin keskiluokan tehoilla.

Muihin ominaisuuksiin lukeutuu muovisesta takapaneelista löytyvä sormenjälkilukija, USB-C-latausliitin, Google Assistant -nappi sekä 128 gigatavua microSD-muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa.

Hintaa laitteella on 299 euroa, joka kuulostaa melkoisen hyvältä ottaen huomioon, että vanhempi One Hyper tarjoaa suurelta osin heikommat speksit mutta saman hinnan. Myyntiin sen pitäisi saapua Euroopassa kuukauden sisällä ja tarjolle tulee kaksi värivaihtoehtoa: sininen ja valkoinen.
Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
682 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Nokia XR21 – hinta laskenut -21%

Nokia XR21
399 € DNA
454 € Dustin Home
509 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 506 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.