DNA:n 5G-verkko toimii nyt Lahdessa

Janne Yli-Korhonen

DNA:n 5G-verkko toimii nyt Lahdessa
DNA on avannut 5G-verkon Lahteen, joka on jo 19. paikkakunta, jonne verkko saapui. Lisäksi DNA:n suunnitelmissa on avata verkko useille paikkakunnille lähiaikoina.

Tällä hetkellä DNA:n 5G-palvelut ovat saatavilla Lahden ydinkeskustassa. Lähikuukausina Lahden 5G-verkkoa laajennetaan myös uusille alueille Lehtisenmäkeen, Suppalaan, Villähteeseen, Kureniittyyn, Kyynärään, Taavilaan ja Tiiranmäkeen.

"5G-verkon rakentaminen Lahdessa on sujunut suunnitelmien mukaan ja lisää jo ennestään kattavia matkaviestinpalveluitamme Lahden seudulla. Samalla vahvistamme 4G-verkkoamme ja valmistelemme sitä tulevaisuuden tarpeisiin. Vaikka poikkeustilanne kasvatti matkaviestinverkkojemme liikennettä, on verkkomme palvelunlaatu pysynyt hyvällä tasolla. Tulevaisuudessa jatkuva 5G-päivitys parantaa tilannetta edelleen", DNA:n radioverkkojohtaja Jarkko Laari kertoo.

DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä tarjolla Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Sipoossa, Hyvinkäällä, Turussa, Ruskolla, Raisiossa, Liedossa, Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Raumalla, Porissa, Oulussa, Raahessa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Lahdessa.Tulevien viikkojen aikana DNA:n verkon pitäisi laajentua Pirkkalaan, Heinolaan, Hämeenlinnaan, Vaasaan, Seinäjoelle ja Lempäälään.

Lisätietoa DNA:n 5G-verkosta saa tästä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.