Huhu: Tulevan Galaxy Noten näyttö pettää monen odotukset

Matti Robinson

Huhu: Tulevan Galaxy Noten näyttö pettää monen odotukset
Galaxy Note on ollut vuosikausia tehokäyttäjien suosikki Android-puolella. Toki vuodet ovat tuoneet myös huimasti kovia vastuksia erityisesti Kiinasta, mutta edelleen ominaisuuksien ja laadukkaan näytön haluavat suuntaavat usein syksyllä katseet uusiin Note-tulokkaisiin.

Tänäkin vuonna Samsung tietysti valmistelee uusien Galaxy Note -laitteiden julkaisua, ja huhuja on alkanut rantautua tasaista tahtia vuoden yhdestä odotetuimmasta Android-laitesarjasta.

Tietojen mukaan Samsung on tuomassa ainakin kaksi, kenties kolme versiota Galaxy Note20:stä. Osasta näistä löytyy parhaimmillaan periskooppikamera, joka tuli tunnetuksi Galaxy S20 Ultrasta.

Teknisesti siis voisi kuvitella, että tälläkin kertaa kaikki on vähintäänkin kohdallaan Galaxy Note20 -sarjan speksien suhteen. Valitettavasti uusi huhu kertoo, ettei uutuuksien näytöt välttämättä tyydytä kaikkia.



Vuotaja Ice Universen mukaan Galaxy Note20 saa näytökseen Full HD -resoluutiolla ja vain 60 hertsin virkistystaajuudella toimivan näytön. Koko on varmasti valtaisa, kuten olettaa sopii, mutta markkinoiden speksikuninkaasta löytyvä Full HD -paneeli ja erityisesti hidas virkistystaajuus varmasti syö ostajia.

On kuitenkin huomiotava, että kyseessä on todennäköisesti ainoastaan malliston edullisin laite ja arvokkaammissa nähdään vähintäänkin 90 hertsin, todennäköisesti 120 hertsin näyttö.

Twiitin mukaan näyttö ei myöskään kaareudu reunoille, joka todennäköisesti jakaa mielipiteitä. Toisille käyttökokemus tasaisella pinnalla on parempi, mutta ulkonäköseikkana kaarevia näyttöjä ei voi tietysti sivuuttaa.

Tämän perusteella ainakaan perusmalli ei ole kovinkaan suuri askel edeltäjästä (kuvassa).

Galaxy Note20 -sarjan puhelimet esitellään todennäköisesti virtuaalisessa tapahtumassa elokuussa.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.