Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

149 euron Honor 9A saapuu myyntiin Suomessa 15. heinäkuuta - Honor Band 5 aktiivisuusranneke kaupan päälle

Janne Yli-Korhonen

149 euron Honor 9A saapuu myyntiin Suomessa 15. heinäkuuta - Honor Band 5 aktiivisuusranneke kaupan päälle
Honor on ilmoittanut tuovansa edullisen Honor 9A -puhelimen myyntiin Suomessa 15. heinäkuuta. 149 euron puhelimen kaupan päälle saa myös Honor Band 5 -aktiivisuusrannekkeen.

Honor 9A tarjoaa 6,3 tuuman IPS LCD -näytön, joka toimii HD+ -resoluutiolla (1600 x 720). Näytön lovesta löytyy 8 megapikselin etukamera. Taakse on puolestaan laitettu 13 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera.

Virtaa antaa iso 5000 mAh akku, joka tukee 10 watin latausta. Laitteen sisällä on myös 3 gigatavua käyttömuistia ja 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelin tarjoaa myös NFC-yhteyden, Bluetooth 5, 3.5 mm:n kuulokeliitännän ja sormenjälkilukijan.

Käyttöjärjestelmä perustuu Android 10 -ohjelmistoon, mutta siitä ei löydy Googlen palveluita. Sovellukset siis ladataan esimerkiksi Huawei P40 Pron tapaan Huawein AppGallery -sovelluskaupasta.Honor 9A -puhelimen myynti alkaa Suomessa 15. heinäkuuta. Puhelimen hinta on 149 euroa. Puhelin on saatavilla Suomessa useilta jälleenmyyjiltä, kuten Veikon Koneelta, Verkkokauppa.comilta ja Elisalta.

15.7 - 14.8 välisenä aikana ostaneet saavat kaupan päälle noin 40 euron arvoisen Honor Band 5 -aktiivisuusrannekkeen. Lisätietoa kampajasta saa osoitteesta honorhetki.fi.

Lisätietoa puhelimesta saa tästä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.