OnePlus-puhelimiin tulossa karmaisevan nopea latausmenetelmä

Matti Robinson

OnePlus-puhelimiin tulossa karmaisevan nopea latausmenetelmä
Älypuhelinten lataaminen on pakollinen paha, joka ärsyttää nollaprosentin lähestyessä ketä tahansa. Onneksi langaton lataus sekä pikalataus ovat yleistyneet niin paljon, että kaikki valmistajat tarjoavat jonkinlaista kombinaatiota näistä ominaisuksista.

Kiinalaisvalmistaja OnePlus ja sen sisaryhtiöt ovat tulleet tunnetuksi erityisen nopeista pikalatauksista. Jo vuosikausia ne ovat olleet markkinoiden kärkeä, ja vuosi vuodelta tapahtuu parannusta.

OnePlus-puhelimiin saapuvista trendeistä on saanut perinteisesti vihiä sisaryhtiö Oppon tuotteista, joissa ominaisuudet tuodaan ensiksi Aasian markkinoille. Nyt Oppo mainostaa ominaisuutta joka on "tulossa pian", ja siten sitä voi odottaa tulevaisuudessa myös OnePlussan huippulaitteisiin.

Kyseessä on peräti 125 watin pikalataus. Mikäli numerot eivät juuri merkkaa mitään, niin viime vuonna Oppon esittelemä huippunopea pikalataus toimi 65 watin teholla. Applen peruslaturi tarjoaa 5 watin tehon ja Applen pikalatauksen teho on 18 wattia.OnePlussan tämän vuoden OnePlus 8 Pro -mallissa Warp Charge 30T tarjoaa monta kertaa vähemmän tehoja, mutta lataa puhelimen yli 60 prosentin vain 30 minuutin latauksella. Niinpä olettaa sopii, että tuleva 125 watin lataus mahdollistaa 10 minuutissa yli 50 prosentin latauksen, vaikka akkujen koko vähän kasvaisikin.

Virallisesti teknologia esitellään tietojen mukaan vielä tällä viikolla, mutta nähtäväksi jää milloin ensimmäisen sillä varustetut puhelimet saapuvat Suomeen ja muihin länsimaihin.

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -21%

Apple iPhone SE (2022)
419 € Swappie
529 € Kärkkäinen
559 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 529 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
148 € ComputerSalg
148 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
390 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.