OnePlus-puhelimiin tulossa karmaisevan nopea latausmenetelmä

Matti Robinson

OnePlus-puhelimiin tulossa karmaisevan nopea latausmenetelmä
Älypuhelinten lataaminen on pakollinen paha, joka ärsyttää nollaprosentin lähestyessä ketä tahansa. Onneksi langaton lataus sekä pikalataus ovat yleistyneet niin paljon, että kaikki valmistajat tarjoavat jonkinlaista kombinaatiota näistä ominaisuksista.

Kiinalaisvalmistaja OnePlus ja sen sisaryhtiöt ovat tulleet tunnetuksi erityisen nopeista pikalatauksista. Jo vuosikausia ne ovat olleet markkinoiden kärkeä, ja vuosi vuodelta tapahtuu parannusta.

OnePlus-puhelimiin saapuvista trendeistä on saanut perinteisesti vihiä sisaryhtiö Oppon tuotteista, joissa ominaisuudet tuodaan ensiksi Aasian markkinoille. Nyt Oppo mainostaa ominaisuutta joka on "tulossa pian", ja siten sitä voi odottaa tulevaisuudessa myös OnePlussan huippulaitteisiin.

Kyseessä on peräti 125 watin pikalataus. Mikäli numerot eivät juuri merkkaa mitään, niin viime vuonna Oppon esittelemä huippunopea pikalataus toimi 65 watin teholla. Applen peruslaturi tarjoaa 5 watin tehon ja Applen pikalatauksen teho on 18 wattia.OnePlussan tämän vuoden OnePlus 8 Pro -mallissa Warp Charge 30T tarjoaa monta kertaa vähemmän tehoja, mutta lataa puhelimen yli 60 prosentin vain 30 minuutin latauksella. Niinpä olettaa sopii, että tuleva 125 watin lataus mahdollistaa 10 minuutissa yli 50 prosentin latauksen, vaikka akkujen koko vähän kasvaisikin.

Virallisesti teknologia esitellään tietojen mukaan vielä tällä viikolla, mutta nähtäväksi jää milloin ensimmäisen sillä varustetut puhelimet saapuvat Suomeen ja muihin länsimaihin.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -32%

Motorola Razr 40 Ultra
699 € Verkkokauppa.com
848 € CDON
895 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 1028 €

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop
158 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Samsung Galaxy A15 (5G) – hinta laskenut -22%

Samsung Galaxy A15 (5G)
133 € Bigbox
179 € Gigantti
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Motorola Edge 30 Neo – hinta laskenut -21%

Motorola Edge 30 Neo
236 € CDON
236 € Teknikproffset
341 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 297 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.