Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli 5G-version taittuvanäyttöisestä Galaxy Z Flip -puhelimesta - Suomessa myyntiin 1649 euron hinnalla

Janne Yli-Korhonen

Samsung esitteli 5G-version taittuvanäyttöisestä Galaxy Z Flip -puhelimesta - Suomessa myyntiin 1649 euron hinnalla
Samsung on julkaissut Galaxy Z Flip 5G -simpukkaälypuhelimen, joka on hieman paremmilla sisälmyksillä varustettu versio alkuvuodesta julkaistusta Galaxy Z Flip -puhelimesta.

Galaxy Z Flip 5G on varustettu tuoreella Qualcomm Snapdragon 865 Plus -alustalla, joka mahdollistaa myös puhelimen 5G-yhteydet. Alkuperäisestä Galaxy Z Flip -puhelimesta puolestaan löytyy Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiri.

Muilta ominaisuuksiltaan puhelimet ovat samanlaisia. Galaxy Z Flip 5G:n näyttö on Dynamic AMOLED -näyttö on kooltaan 6.7 tuumaa ja käyttää 2636 x 1080 resoluutiota. Lisäksi 12 megapikselin laajakulmakameran ja 12 megapikselin ultralaajakulmakameran vieressä on edelleen pieni 1.1-tuumainen kakkosnäyttö.Galaxy Z Flip 5G taittoasennossa

Virtaa toimintoihin antaa 3300 mAh kaksoisakku, joka tukee langallista ja langatonta latausta. Puhelimessa toimii Android 10 -käyttöjärjestelmä ja Samsungin omat lisäykset One UI:n muodossa. Käyttöjärjestelmään on siis lisätty muun muassa taittoasento, joka jakaa näytön kahteen neljän tuuman näyttöön, kun Galaxy Z Flip 5G on taitettuna. Taittotilan avulla esimerkiksi kamera jakautuu kahteen näyttöön, jossa kuvattava kohde näkyy näytön yläpuoliskolla ja painikkeet alaosassa.

"Me Samsungilla jatkamme 5G:n hyötyjen tuomista miljoonien kuluttajien ulottuville. Olemme omistautuneet tuomaan 5G:n yhä useamman ihmisen käyttöön. Olemme innoissamme tuodessamme seuraavan sukupolven nopeuden ja liitettävyyden Galaxy Z Flipiin, joka on uusin lisäys Samsungin 5G-laitteiden tuotevalikoimaan. Toivomme, että uutuus mahdollistaa kuluttajille entistäkin merkityksellisemmät kokemukset", kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Galaxy Z Flip 5G on saatavilla väreissä Mystic Grey ja Mystic Bronze, ja laitteen myynti alkaa elokuussa. Galaxy Z Flip 5G:n suositushinta 1649 euroa. Alkuperäisen Galaxy Z Flipin hinta on puolestaan 1550 euroa.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.