Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DNA:n 5G-verkko toimii nyt Seinäjoella

Janne Yli-Korhonen

DNA:n 5G-verkko toimii nyt Seinäjoella
DNA on laajentanut 5G-verkon Seinäjoelle, joka on DNA:n osalta 23. 5G-paikkakunta. Seinäjoki on saanut nauttia 5G-verkon palveluista jo viime vuoden lopusta, kun Elisa avasi 5G-verkon Seinäjoelle.

Aluksi DNA:n 5G-palvelut ovat saatavilla Seinäjoen keskustassa sekä Upan, Joupin, Jouppilan ja Marttilan alueilla. Tulevien viikkojen myötä 5G-verkkoa laajennetaan vielä keskustan ja Pohjan alueilla. DNA:n suunnitelmissa on kasvattaa Seinäjoen 5G-palvelualuetta edelleen vielä tämän ja ensi vuoden aikana.

DNA:n 5G-verkko Seinäjoella heinäkuussa 2020 (kuva: dna.fi/5G).
DNA:n 5g-verkko seinäjoella heinäkuussa 2020

"DNA:n 5G-verkon rakentaminen on aloitettu myös Seinäjoella, ja se jatkuu tästä. Olemme samalla vahvistaneet myös 4G-verkkoamme ja valmistelemme sitä tulevaisuuden tarpeisiin", DNA:n runko ja IP-verkkojen johtaja Ville Virtanen kertoo.DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä Seinäjoen lisäksi tarjolla Espoossa, Heinolassa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Kuopiossa, Lahdessa, Liedossa, Nokialla, Pirkkalassa, Porissa, Jyväskylässä, Oulussa, Raahessa, Raisiossa, Raumalla, Ruskolla, Sipoossa, Tampereella, Turussa, Vantaalla ja Ylöjärvellä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.