Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google julkaisi keskihintaluokan Pixel 4a -puhelimen

Janne Yli-Korhonen

Google julkaisi keskihintaluokan Pixel 4a -puhelimen
Google on viimeinkin julkaissut odotetun Pixel 4a -puhelimen virallisesti, joka on siis jatkoa viime vuoden Pixel 3a -mallille.

Pixel 4a on varustettu etupuolella 5.8 tuuman Full HD+ (1080 x 2340) OLED -näytöllä, joka toimii perinteisellä 60 hertsin virkistystaajuudella. Näytön vasempaan yläkulmaan on tehty reikä 8 megapikselin etukameralle.

Muovista rakennetun puhelimen taakse on puolestaan laitettu yksi 12 megapikselin kamera (f1.7, 1.4 μm), joka on vakautettu optisesti. Google on muiden Pixel-puhelimien tapaan tuonut ohjelmistoon muun muassa Night Sight -kuvaustilan, jolla saa otettu suhteellisen kirkkaita otoksia pimeällä. Taakse on myös laitettu sormenjälkilukija, sillä kasvojentunnistusta puhelin ei tue.

Puhelimen sisälle on laitettu Snapdragon 730G -järjestelmäpiiri, jonka tukena 6 gigatavua keskusmuistia ja tallennustilaa löytyy mukavat 128 gigatavua. Virtaa antaa 3140 mAh akku, joka tukee 18 watin latausta. USB C -liitännän lisäksi puhelin tarjoaa myöskin perinteisen 3.5 mm:n kuulokeliitännän.Pixel 4a käyttää tällä hetkellä Android 10 -ohjelmistoa, johon Google lupaa tuoda päivityksiä kolmen vuoden ajan.

Pixel 4a:n suositushinta on 349 dollaria ja se on nyt ennakkotilattavissa Yhdysvalloissa. Puhelin tulee myös myyntiin myöhemmin valituissa Euroopan maissa, mutta Suomi ei kuulu näiden joukkoon. Verkkokauppa.com myy kuitenkin Pixel 4- ja Pixel 3a -malleja, joten mahdollisesti Pixel 4a tulee myös Verkkokauppa.comin valikoimiin.

Lue: Googlen Pixel 4a, Pixel 4a 5G ja Pixel 5 puhelimet saapuivat Verkkokauppa.comin valikoimiin.

Lisäksi Google paljasti tuovansa markkinoilla tämän vuoden aikana Pixel 4a (5G) ja Pixel 5 -puhelimet, jotka molemmat käyttävät 5G-yhteyksiä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.