>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin älykello uudistui: Tässä on Galaxy Watch3

Matti Vähäkainu

Samsungin älykello uudistui: Tässä on Galaxy Watch3
Samsung uudisti huippupuhelimiaan uusilla Galaxy Note20 -älypuhelimilla, tabletteja Galaxy Tab S7 -laitteilla, Buds-mallistoa uusilla Galaxy Buds Live -kuulokkeilla, joten tietysti yhtiöllä oli esitellä myös uusi älykello: Galaxy Watch3.

Samsung uusin älykello tarjoaa uudistetun ja entistä enemmän perinteiseltä kellolta näyttävän Galaxy Watch3:n. Yhtiö on ottanut sivun Applen pelikirjasta ja lisännyt laitteeseen erityisesti terveysominaisuuksia.

Galaxy Watch3 pystyy mittaamaan nyt sydänfilmin (EKG) ja verenpaineen ja sisältää mm. kaatumistunnistuksen, jotka ovat tuttuja Applen uusimmista älykelloista. Yksi ominaisuus, jota Applelta ei vielä löydy on veren happipitoisuuden mittaaminen.

Terveysominaisuuksien lisäksi kellot tukevat nyt monipuolisemmin treenien seuraamista 40 eri moodilla sekä parempaa unen seuraamista. Uutena ominaisuutena Samsung on tuonut Galaxy Watch3:een myös stressimittarin.Laitteesta on kaksi kokoversiota, joiden kellotaulu on 41mm ja 45mm. Yhtiön mukaan molemmat ovat entistä kevyempiä ja pienempiä. Paksuus on pienentynyt 14 prosenttia, koko kokonaisuudessaan 8 prosenttia ja laitteet ovat 15 prosenttia alkuperäistä Galaxy Watchia kevyempiä.

Samaan aikaan uudet kellot tarjoavat suuremman 1,4 tuuman (360x360) näytön ja saman kahden päivän akkukeston.

Muiden uusien Galaxy-laitteiden tavoin myynti alkaa 21. päivä. Pienemmän mallin suositushinta on 479 euroa ja suuremman 509 euroa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.