>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Elisa avasi 5G-verkon Lohjalle ja Nurmijärvelle

1
Janne Yli-Korhonen

Elisa avasi 5G-verkon Lohjalle ja Nurmijärvelle
Jälleen kaksi uutta paikkakuntaa ovat saaneet käyttöönsä uuden sukupolven 5G-yhteydet Elisan toimesta. Tällä kertaa 5G-verkko on avattu Lohjalla ja Nurmijärvellä, joiden myötä Elisan 5G-verkko toimii 35. paikkakunnalla. Hiljattain Elisa avasi 5G-verkon Kaarinaan.

Lohjalla verkko kattaa alkuvaiheessa kaupungin keskustan, Keskilohjan, Metsolan ja Moision alueita. Lisäksi verkko yltää muun muassa Pitkäniemeen, Ojamoon ja Tynninharjuun.

"Luotettavammat ja nopeammat tietoliikenneyhteydet tuovat hyvää koko Lohjalle, niin asukkaille, kaupungille kuin alueen yrityksillekin. 5G luo myös uudenlaisia mahdollisuuksia Lohjan ympäristötavoitteiden toteuttamiselle, joista yhtenä merkittävimmistä on kasvihuonepäästöjen vähentäminen 80 %:lla vuoteen 2030 mennessä", Lohjan kaupunginjohtaja Mika Sivula kertoo.

Nurmijärvellä 5G-verkko peittää keskustan, Maaniitun, Väinölän, Laidunalueen ja Toreenin alueet, ylettyen Alhoniittyyn asti. Verkkoa laajennetaan vielä myöhemmin syksyllä."Nurmijärvi on eläväinen paikkakunta, jossa arvostetaan arjen helppoutta ja sujuvuutta. Näen, että moderneilla tietoliikenneyhteyksillä on suora yhteys siihen, miten voimme kehittää Nurmijärvestä vieläkin paremman paikan asua ja työskennellä. 5G-verkon laajentuminen tänne tuo uudenlaista kilpailuetua myös alueen yrityksille", Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä kertoo.

Elisan 5G-verkko on käytettävissä tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Vantaalla, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Kuopiossa, Porissa, Kouvolassa, Joensuussa, Hämeenlinnassa, Vaasassa, Seinäjoella, Salossa, Hyvinkäällä, Lohjalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Raumalla, Tuusulassa, Keravalla, Kempeleessä, Kajaanissa, Kaarinassa, Kangasalalla, Raahessa, Raisiossa, Siilinjärvellä, Iisalmessa, Kemissä, Heinolassa, Kuusamossa ja Siuntiossa.

Elisan kuuluvuuskartan näet täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

arivesa
arivesa

1

Puutteellinen data näyttää olevan,ehkä tarkoistushakuisesti,ajan henki. 5G verkoista kerrottaessa on puheissa "suurin Huawei",vaihtoehtoina vain Nokia ja Ericsson.

Mihin unohtui Samsung? Ainoa toimija joka avasi koko E-Korean kattavan 5G -verkon koko maan kaikille kuluttajille,jo vuosi sitten?

Käyttäen omia tukiasemiaan (yli 70K),ilman isompaa rumbaa.
Muiden perässähiihtäminen ei ole järin "uraauurtavaa".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.