Samsung Galaxy Z Fold 2 saapuu kauppoihin 18. syyskuuta 2099 euron hinnalla

Janne Yli-Korhonen

Samsung Galaxy Z Fold 2 saapuu kauppoihin 18. syyskuuta 2099 euron hinnalla
Samsung esitteli uutta Galaxy Z Fold 2 -taittuvaa puhelinta jo noin kuukausi aiemmin paljastaen lähes kaiken. Hinta tai saatavuustietoja ei vielä tuolloin kerrottu, mutta nyt nekin ovat tiedossa.

Galaxy Z Fold 2 saapuu ennakkotilattavaksi heti ja kauppojen hyllyille se saapuu 18. syyskuuta. Fold 2:n suositushinta on 2099 euroa.

Hintaan kuuluu myös Samsung Care+ -huoltopalvelu yhden vuoden ajaksi.

Värivaihtoehtoina ovat Mystic Black ja Mystic Bronze. Lisäksi saranalle löytyy erikoisvärivaihtoehtoja Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red ja Metallic Blue muodossa, jotka tulevat saataville Samsungin omaan verkkokauppaan.

Alkuperäiseen Galaxy Foldiin verratessa Fold 2 parantaa käyttökokemusta muun muassa isommalla päänäytöllä, jonka reunat ovat nyt kapeammat. Lisäksi isohko näyttölovi on vaihtunut pieneen kamerareikään. Päänäyttö toimii nyt myös 120 hertsin virkistystaajuudella, joka tekee yleisestä käytöstä huomattavasti sulavampaa.Myös kansinäyttö tarjoaa isompaa ruutua 6,2 tuuman koollaan. Tämä näyttö tosin toimii perinteisellä 60 hertsin virkistystaajuudella.Saranamekanismia on myös uudistettu, sillä puhelinta voi nyt pitää avoinna monissa kulmissa. Galaxy Z Fold 2 voi seistä itsestään 75-115 asteen kulmissa.

Spekseihin kuuluu mm. markkinoiden johtava Snapdragon 865+ -piiri, 12 gigatavua LPDDR5-muistia ja 256 gigatavua UFS 3.1 -tallennustilaa. Akulla on koko 4500 milliampeerituntia ja mukana ovat tietysti 5G-yhteydet.

Kamerat ovat muista Galaxy-huippupuhelimista tuttuja. Takana on normaali, laajakulma ja zoom-kamera, joiden megapikselit ovat kaikilla 12. Lisäksi kannesta ja sisänäytön reiästä löytyy 10 megapikselin kamerat.

Ohjelmistoon on tuotu muutama lisäys. Tuottavuutta lisäävät esimerkiksi Multi-Active Window -toiminto, jolla useita ikkunoita voi avata samasta sovelluksesta ja nähdä ne vierekkäin näytöllä. Lisäksi Drag and Drop -tekniikalla tekstiä, kuvia ja asiakirjoja voi helposti siirrellä sovelluksesta toiseen."Samsung Galaxy Z Fold2:n kehityksen aikana olemme kuunnelleet tarkkaan laitteen edeltäjän, Galaxy Foldin, saamaa asiakaspalautetta ja parantaneet sekä laitteen ominaisuuksia että käyttökokemusta. Asemaamme vahvistaa tiivis yhteistyö Googlen ja Microsoftin kanssa, ja määrittelemme nyt uudelleen sen, mikä älypuhelimilla on mahdollista. Olemme erittäin ylpeitä Galaxy Z Fold2:sta, joka tulee taatusti olemaan markkinoiden halutuin henkilökohtainen laite. Se yhdistää innovaatioita, jollaisia emme voineet vielä muutama vuosi sitten kuvitellakaan tehokkaaseen ja upean monipuoliseen älypuhelimeen", kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.


Lisätietoa laitteesta saa tästä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Motorola Moto G62 5G – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G62 5G
179 € Gigantti
179 € Power
238 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 239 €

Honor Magic4 Pro – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Pro
599 € Power
749 € DNA
799 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 799 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.