HMD Global esitteli langattomat Nokia Earbuds Lite -kuulokkeet ja matkakaiuttimen

Matti Robinson

HMD Global esitteli langattomat Nokia Earbuds Lite -kuulokkeet ja matkakaiuttimen
Nokia-brändille mobiililaitteita ja muita teknologiatuotteita kehittävä HMD Global on esitellyt tänään kaksi uutta älypuhelinta. Näiden älypuhelimien lisäksi heillä oli esitellä myös lisälaitteita.

Älypuhelimen kumppaniksi soveltuvat tietysti kuulokkeet ja nykytrendien mukaisesti uudet Nokia-kuulokkeet ovat täysin langattomat.

Nokia Earbuds Lite -nimiset kuulokkeet tarjoavat 35 tuntia kuunteluaikaa, kosketuskontrollit sekä IPX7-sertifikaatin mukaisen vedenpitävyyden metriin asti (30 min). Yhtiön mukaan äänenlaadusta huolehtii 6 mm kaiutinelementit, joka on valmistettu grafeenista. Kuulokkeista löytyy tuki uusimmalle Bluetooth 5.0 -standardille.
Samalla yhtiö uudisti aiempia Nokia Power Earbudseja uusilla värivaihtoehdoilla: Polar Night ja Mint.

Kuulokkeiden lisäksi HMD Global esitteli myös uuden langattoman kaiuttimen. Nokialla on pitkä historia myös kaiuttimissa, mm. yhteistyössä JBL:n kanssa.

Nokia Portable Wireless Speaker tarjoaa 4 tuntia kuunteluaikaa ja tarjoaa kaiuttimien lisäksi myös mikrofonit, joiden avulla onnistuvat esimerkiksi ryhmäpuhelut. Halutessaan kauittimia voi myös yhdistää kaksi taaten paremman kuuntelukokemuksen vaikkapa musiikin kuunteluun. Kuulokkeiden tavoin laite tukee Bluetooth 5.0 -standardia.Kuten kuvasta näkyy, kaiutin muistuttaa ulkoisesti kovasti Google Home Miniä.

Nokia Earbuds Lite -kuulokkeet saapuvat myyntiin kolmena värivaihtoehtona lokakuussa 59,90 euron suositushintaan. Nokia Portable Wireless Speaker saapuu marraskuussa ja hintaa on 39,90 euroa.


Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
230 € Proshop
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G72 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G72
339 € ComputerSalg
339 € CDON
340 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 404 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.