>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Polar julkaisi uuden premium-urheilukellon: Vantage V2

Janne Yli-Korhonen

Polar julkaisi uuden premium-urheilukellon: Vantage V2
Polar on esitellyt uuden huippuluokan urheilukellon eli Vantage V2. Huippuominaisuudet näkyvät myös laitteen hinnassa, sillä kellon saa omaan ranteeseen 499 eurolla.

Tämä multisport-GPS -kello tarjoaa kaikki Polarin urheiluominaisuudet, kuten ranteesta mitattavan sykkeen, tarkan GPS-yhteyden, suorituskykytestit (juoksukuntotesti, pyöräilykuntotesti ja jalkojen palautumistesti) ja palautumisen seurannan.

Polar Vantage V2 tukee yli 130 urheilulajia, joita voi hallita ja muokata oman mielen mukaan Polar Flow ‑palvelussa. Kello tarjoaa myös muutaman älyllisen ominaisuuden, kuten musiikin hallinnan, sääennusteen ja ilmoitukset puhelimesta.

Polar Vantage V2 eri väreissä

Aina päällä oleva värillinen kosketusnäyttö on kooltaan 1,2 tuumaa ja se toimii 240 x 240 resoluutiolla. Sisälle on laitettu 346 mAh:n akku, jonka luvataan tarjoavan treenitilassa (GPS ja rannesykkeenmittaus päällä) jopa 40 tunnin akunkeston tai jopa seitsemän päivän akunkeston kellotilassa jatkuvan sykeseurannan ollessa päällä.Kooltaan Vantage V2 on 47 x 47 x 13 mm ja se painaa rannekkeen kanssa 52 grammaa. Vantage V2 on edeltäjään nähden kevyempi. Lisäksi kello on vedenkestävä jopa 100 metriin saakka, joten se sopii hyvin uimiseen.

Vantage V2 ominaisuudet

Polar Vantage V2 on ennakkotilattavissa 499 eurolla Polarin nettisivuilta. Toimitukset alkavat 14. lokakuuta. Lisäksi kellon mukaan voi valita H10-sykesensorin (hinta 549 euroa).Lue myös:


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.