>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen iPhone 12 ja iPhone 12 Pro puhelimet nyt myynnissä - hinnat alkaen 929 ja 1179 euroa

Janne Yli-Korhonen

Applen iPhone 12 ja iPhone 12 Pro puhelimet nyt myynnissä - hinnat alkaen 929 ja 1179 euroa
Apple esitteli hiljattain odotetut iPhone 12 -puhelimet, joita tällä kertaa nähtiin neljä kappaletta. Näistä iPhone 12 ja iPhone 12 Pro ovat nyt myynnissä ja kaksi muuta puhelinta saapuvat myyntiin myöhemmin.

Kaikki puhelimet käyttävät Applen uutta A14 Bionic -alustaa, jonka lisäksi puhelimet hyödyntävät 5G-yhteyksiä. Kaikki neljä mallia hyödyntävät OLED-näyttöä, joka on näissä kahdessa puhelimessa kooltaan 6.1 tuumaa.

Parannusta on tullut myös kameroihin. iPhone 12 hyödyntää kahta kameraa ja iPhone 12 Pro puolestaan tarjoaa kolme kameraa monipuolisempaan kuvaamiseen. Eroa näiden kahden välillä löytyy myös rungon materiaalista, sillä iPhone 12 käyttää alumiinia ja iPhone 12 Pro puolestaan ruostumatonta terästä.

Tarkemmin iPhone 12 -puhelimiin voi tutustua täällä.

Apple iPhone 12 hinta
iPhone 12 on ennakkotilattavissa 16. lokakuuta klo 15 alkaen ja puhelimen varsinainen myynti alkaa 23. lokakuuta klo 8.

Puhelimen värivaihtoehdot ovat sininen, vihreä, musta, valkoinen ja punainen.Apple iPhone 12 Pro hintaiPhone 12 Pro on ennakkotilattavissa 16. lokakuuta klo 15 alkaen ja puhelimen varsinainen myynti alkaa 23. lokakuuta klo 8.

Puhelimen värivaihtoehdot ovat grafiitti, sininen, hopea ja kulta.Kaksi muuta puhelinta eli iPhone 12 mini ja iPhone 12 Pro saapuvat ennakkotilattavaksi 6. marraskuuta 2020 klo 15 alkaen ja myyntiin nämä tulevat perjantaina 13. marraskuuta klo 8.

Lue myös: Uusien iPhone 12 -mallien mukana ei enää toimiteta laturia.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.