>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Taittuvanäyttöinen Motorola Razr 5G -myyntiin Suomessa 28. lokakuuta alkaen

Janne Yli-Korhonen

Taittuvanäyttöinen Motorola Razr 5G -myyntiin Suomessa 28. lokakuuta alkaen
Motorola on kertonut Razr 5G -puhelimen rantautuvan Suomen kauppoihin 28. lokakuuta alkaen. Tämän taittuvanäyttöisen uutuuden hinta on 1499 euroa.

Razr 5G esiteltiin jo aiemmin viime kuussa ja se on jatkoa viime vuoden alkuperäiselle Razr -puhelimelle.

Yksi suuri uudistus on nimensä mukaisesti tuki 5G-yhteyksille, jotka mahdollisestaan puhelimessa Snapdragon 765G -piirin avulla. Piirin parina on 8 gigatavua käyttömuistia ja 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Tämän älypuhelimen mielenkiintoisin ominaisuus on luonnollisesti taittuva rakenne sekä taittuva näyttö. Päänäyttö on kooltaan 6.2-tuumainen ja siinä käytetään 876 x 2142 resoluutiota (373 ppi). Kansinäyttö on puolestaan kooltaan 2.7 tuumaa (800 x 600).motorola razr 5g kansinäyttö

Kansinäytöllä voi käytännössä tehdä kaikki samat toiminnot kuin isolla näytöllä eli sillä voi vaikkapa vastata viesteihin. Razr 5G on avattuna kooltaan 169.2 x 72.6 x 7.9 mm ja suljettuna 91.7 x 72.6 x 16 mm. Painoa löytyy 192 grammaa.

Myös saranamekanismi on saanut hieman parannusta ensimmäiseen malliin nähden ja sen luvataan kestävän jopa 200 000 taivutuskertaa.

Akku on nyt suurempi 2800 mAh koollaan, jonka lisäksi puhelin tarjoaa nyt 48 megapikselin pääkameran optisella kuvanvakaimella (f/1.7, 1.6μm).

Motorola Razr 5G:n suositushinta on 1499 euroa ja se tulee saataville Suomessa 28. lokakuuta Polished Graphite -värisenä. Myös alkuperäistä Razria voi edelleen ostaa noin 1199 euron hinnalla.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.