Uusi päivitys OnePlus 8T:lle tuo lisää akkukestoa ja paremman kameran

Puhelinvertailu

Uusi päivitys OnePlus 8T:lle tuo lisää akkukestoa ja paremman kameran
Kiinalaisyhtiön uusin OnePlus 8T -lippulaivapuhelin esiteltiin vain kuukausi sitten, mutta yhtiö on tuttuun tapaansa julkaisut jo ensimmäiset päivitykset laitteelle.

OnePlus 8T oli jo esitellessä varsin vakuuttava laite, mutta luonnollisesti päivitykset parantavat käyttökokemusta entisestään.

Nyt OnePlus on esitellyt jälleen uuden päivityksen, joka tuo mukanaan parannuksia mm. akkukestoon sekä sormenjälkilukijan toimintaan.

OxygenOS 11.0.5.6 -versionumeroa kantava päivitys on lähtenyt jakeluun ja saapuu tulevina päivinä maailmanlaajuisesti OnePlus 8T -laitteisiin. Jakelu on alkanut Intiasta, jonka jälkeen se pian aukeaa myös Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Mikäli päivityksen haluaa kuitenkin heti, niin sen voi ladata Oxygen Updater -sovelluksen avulla, mutta odottaminen ei liene huono vaihtoehto sekään, sillä OnePlus on yleensä melko ripeä jakelussaan.Tärkeimmät uudistukset tarjoavat mm. parempaa järjestelmän virrankulutusta eli käytännössä parempaa akkukestoa, tarkempaa sormenjälkien tunnistusta, nopeampaa mediatiedostojen hakua, pelikokemuksen parantamista, optimoituja ja vakaampia verkkoyhteyksiä sekä parempaa kameran toimintaa erityisesti valkotasapainon suhteen.

Myös videopuheluiden vakauteen on kiinnitetty huomiota ja mukana on korjauksia bugeihin mm. sormenjäljen tunnistuksessa ja sovellusten poistamisessa.

Lisätietoja päivityksestä löydät täältä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Xiaomi Poco M4 5G – hinta laskenut -20%

Xiaomi Poco M4 5G
184 € CDON
228 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -19%

Apple iPhone SE (2022)
402 € Hobby Hall
499 € Gigantti
499 € Power

Alin hinta viikko sitten: 499 €

Motorola Moto G13 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G13
123 € Hobby Hall
131 € Proshop
158 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 146 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.