Päivän diili: OnePlus 8T -puhelinta saa taas 499 eurolla (säästä 100 euroa)

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: OnePlus 8T -puhelinta saa taas 499 eurolla (säästä 100 euroa)
Joulualet käynnistyvät jo hiljalleen ja ensimmäisiä tarjouksia löytyykin jo. Näistä nostamme esille OnePlussan syksyn uutuuden, jota saa nyt satasen alennuksella.

OnePlus 8T -puhelinta myydään jälleen 499 eurolla, kun normaalisti sen hinta on 599 euroa. Säästöä tulee siis 100 euroa.

Tällä hintaa saa itselleen 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa, erittäin hyvää suorituskykyä Snapdragon 865 -piirin avulla, nopean 120 hertsin virkistystaajuuden näytön, hyvän akunkeston erittäin nopealla 65 watin latauksella sekä kohtuullisen hyvät kamerat. Lisätietoa OnePlus 8T:stä saa Puhelinvertailun arvostelusta, jossa puhelimelle annettiin 4,5/5 tähteä.

Myöskin Puhelinvertailun testissä ollut Moto G9 Play on alennuksessa. Sitä myydään nyt 149 eurolla eli 50 euron alennuksella. Puhelin vakuuttaa etenkin huiman hyvällä akunkestolla.Päivän diiliOnePlus 8T tarjous löytyy DNA:lta ja Gigantilta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.