Seuraava keskihintainen Nokia-puhelin paljastui vuodosta

Matti Robinson

Seuraava keskihintainen Nokia-puhelin paljastui vuodosta
Loppuvuodesta HMD Global esitteli uuden Nokia 5.4 -älypuhelimen, joka sijoittuu hieman alle kahden sadan euron hintaluokkaan. Nyt tulossa on puhelin, joka tarjoaa hieman parempia ominaisuuksia, hieman kalliimmalla.

Suomalaisyhtiön Nokia 6.2 -puhelimen seuraaja Nokia 6.4 on paljastunut OnLeaksin vuodosta. Noin puolitoista vuotta vanha puhelin onkin uudistuksen tarpeessa, ja tässä nähdään ensimmäistä kertaa tuo keskisarjan laite.

Tässä vaiheessa tiedot spekseistä ovat vielä tiukassa, joskin lähes kaiken odotetaan uudistuvan edeltäjästä. Kuvat on CAD-rendereitä, joten esimerkiksi aitoja värivaihtoehtoja ei vielä tiedetä.

Ulkonäön perusteella liikaa ei kuitenkaan ole muuttunut, ettei puhelinta tunnistaisi seuraajaksi. Sormenjälkilukija on siirtynyt takaa sivustassa olevaan virtanäppäimeen ja kameroita vaikuttaa olevan pyöreässä asetelmassa yksi enemmän ja salama on siirtynyt kamerajärjestelmän alapuolelle.Etupuolella nähdään edelleen vesipisaralovi sekä melkoisen kookas leuka.

Laitteesta löytyy väitetysti erillinen Google Assistant -nappi puhelimen vasemmalta puolelta ja kuulokeliitin on edelleen paikallaan laitteen alaosassa. Näytön koko on CADin mukaan 6,45 tuumaa eli hiukan edeltäjää suurempi.

Lisää kuvia löytyy täältä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 IV – hinta laskenut -24%

Sony Xperia 5 IV
719 € Dustin Home
937 € CDON
982 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 945 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
410 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.