>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonylta tulossa 5.5-tuuman näyttöä hyödyntävä Xperia Compact

1
Janne Yli-Korhonen

Sonylta tulossa 5.5-tuuman näyttöä hyödyntävä Xperia Compact
Sony on julkaisemassa pienikokoisen Xperia Compact -puhelimen. Voice.com -sivusto on nyt paljastanut mallinnuskuvia sekä muutamia teknisiä tietoja kyseisestä laitteesta.

Uuden puhelimen kerrotaan olevan mitoiltaan 140 x 68,9 x 8,9 millimetriä ja edessä käytetään 5.5-tuumaista näyttöä. Näiden osalta Sony aikoisi haastaa Applen iPhone 12 minin, joka on mitoiltaan 131,5 x 64,2 x 7,4 mm.

tulevan Xperia Compactin odotetaan käyttävän 5,5-tuumaista näyttöä
Uusi Xperia Compact käyttää 5,5-tuumaista näyttöä. Kuva: voice.comSonyn valikoimista löytyy tällä hetkellä Xperia 5 II, jonka mitat 158 x 68 x 8 mm. Tässä puhelimessa käytetään 6,1-tuumaista näyttöä, joka on korkeampi mutta kapeampi moniin muihin näyttöihin verratessa.

Xperia 5 II ja iPhone 12 mini sisältävät monelta osin laadukkaita ominaisuuksia, mutta uudesta Xperia Compactista on tulossa ilmeisesti edullisemman hintaluokan laite.

Taakse on luvassa 13 megapikselin pääkamera, jonka vierellä on toinen kamera. 8 megapikselin etukamera on sijoitettu pieneen näyttöloveen ja tasaista näyttöä kiertää edullisempien puhelimien tapaan enemmän mustaa kaistaa.

Laitteen kyljessä on äänenvoimakkuuden painikkeet, sormenjälkilukijalla varustettu virtapainike sekä erillinen kamerapainike. Laitteessa on myös USB-C ja 3.5 mm:n kuulokeliitin.

Xperia Compact sisältää kuulokeliitännän, usb-c liitännän ja kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan
Xperia Compactin sormenjälkilukija on sijoitettu laitteen kylkeen. Kuva: voice.com


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.