Suomalaiset pelaajat saavuttivat ensimmäisenä maailmassa Pokemon Go -pelissä tason 50

Petteri Pyyny

Suomalaiset pelaajat saavuttivat ensimmäisenä maailmassa Pokemon Go -pelissä tason 50
Suomalainen parivaljakko on saavuttanut ensimmäisenä maailmassa Pokemon Go -pelissä korkeimman tason, eli tason 50.

Parivaljakkoa aiemmin on pelaajia ehtinyt saavuttaa tason 50, mutta aiemmin tason saavuttaneet onnistuivat tempussaan ainoastaan peliä kehittävän Nianticin peliin hetkellisesti luoman bugin ansiosta, joka nopeutti nousua merkittävästi. Suomalaiskaksikko saavutti korkeimman tason pelissä ensimmäisenä maailmassa ns. "puhtain paperein". Pokemon Go -peliin lisättiin uudet tasot (41-50) marraskuussa 2020, joten pelaajat ovat uurastaneet hiki hatussa saavuttaakseen korkeimman mahdollisen uuden tason vuonna 2016 julkaistussa mobiilipelissä.

Pelissä nimimerkeillä Kilkiju ja Joonappi pelaavat kaverukset kertovat saavutuksen taustoja tarkemmin täällä.
Olemme kuvanneet jo aiemmin artikkelissamme vaatimukset kullekin uudelle tasolle, mutta kertauksen vuoksi, taso 50 vaatimukset sisältävät mm. 999 erinomaista heittoa, 30 miljoonaa XP-pistettä edellisen tason pisteiden päälle ja muuta mukavaa puuhattavaa.

Onnittelut suomalaiskaksikolle!

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.