Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S20 FE sai nyt One UI 3.1 -päivityksen: uudistuksena Samsung Free -palvelu

Janne Yli-Korhonen

Samsung Galaxy S20 FE sai nyt One UI 3.1 -päivityksen: uudistuksena Samsung Free -palvelu
Samsung päivitti Galaxy S20 FE -puhelinmallin ennen vuodenvaihdetta Android 11 -käyttöjärjestelmään, jonka myötä Samsungin One UI -käyttöliittymä päivittyi versioon 3.0. Nyt puhelin on saanut jälleen uuden, isomman päivityksen, joka päivittää One UI -käyttöliittymän versioon 3.1.

Uusi versio tuo mukanaan muutamia ominaisuuksia. Lisäksi tietoturva nousee tasolle 1. helmikuuta 2021.

Puhelimen kotinäkymän vasemmalla puolella sijaitseva Samsung Daily -palvelu on nyt Samsung Free. Tämä palvelu näyttää uutissisältöä ja muuta sisältöä uudella tavalla. Lisäksi palvelun ilmeisesti voi vaihtaa myös Google Discover -feediksi, mutta itsellä tällaista mahdollisuutta ei ole.

Galaxy S20 FE käyttää nyt Samsung Free -palvelua

Samsung Free asetus Galaxy S20 FE puhelimessaUutta ominaisuutta ovat saaneet myös galleria, kamera, kalenteri ja moni-ikkuna -toiminto. Galleriassa on nyt Näytä uudelleenmasteroidut kuvat -toiminto ja galleria osaa nyt paremmin analysoida sekä optimoida kuvia. Kamera on saanut parannusta hämärässä kuvatessa.

Kaikki uudet ominaisuudet näet alla olevasta kuvasta:

One UI 3.1 uudistukset Galaxy S20 FE puhelimessa

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.