Tältä näyttävät OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro - tuotekuvat päätyivät vuodon kohteeksi

Janne Yli-Korhonen

Tältä näyttävät OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro - tuotekuvat päätyivät vuodon kohteeksi
OnePlus julkaisee uudet OnePlus 9 -sarjan puhelimet 23.3. OnePlus on paljastanut tulevista laitteista muutamia asioita, kuten yhteistyön kameravalmistaja Hasselbladin kanssa. Nyt OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pron ulkonäöt paljastuivat vuodossa winfuture.de -sivuston toimesta.

Sivuston julkaisemissa tuotekuvissa puhelimet esiintyvät eri värivaihtoehdoissa. Pro-malli esiintyy kuvissa mustassa, vihreässä ja hopeassa värissä. OnePlus 9 puolestaan esiintyy kuvissa mustassa, sinisessä ja violetissa värissä.

OnePlus 9 Pro vuotokuvassa hopeassa värissä
OnePlus 9 Pro. Kuva: winfuture.deOnePlus 9 vuotokuvassa sinisessä värissä
OnePlus 9. Kuva: winfuture.de


Ominaisuuksien osalta 9 Pro-versioon on luvassa hieman reunoilta kaareva 6,7-tuumainen AMOLED-näyttö ja perusmallissa on puolestaan tasainen 6,5-tuumainen näyttö. Perusmallin epäillään olevan kyljistään muovia.

OnePlussan tuttuun tyyliin puhelimesta on paljastettu muutamia tietoja virallisesti. Kumpikin puhelin sisältää Sony IMX789 -sensorin pääkamerassa ja ultralaajakulmakamera on 50 megapikselin Sony IMX766 -sensori. Esimakua myös niiden tekemästä jäljestä on annettu.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.