Apple Pay laajenee taas Suomessa: OmaSP ottaa käyttöön

1
Petteri Pyyny

Apple Pay laajenee taas Suomessa: OmaSP ottaa käyttöön
Kotimaan pankkikentällä on pitänyt viime päivinä kiirettä, kun pankit ovat ilmoittaneet uusien maksutapojen tuomisesta asiakkailleen.

Vasta eilen Osuuspankki aloitti yhteistyön Apple Payn kanssa ja tänään samasta asiasta tiedottaa myös OmaSP-pankki. OmaSP kertoo Apple Pay -maksutavan toimivan nyt kaikilla sen myöntämillä korteilla, kaikissa tuetuissa Applen laitteissa.

Apple Pay on Applen maksuratkaisu, jossa Apple Pay-tiliin yhdistetään asiakkaan pankki- tai luottokortti. Tämän jälkeen maksut voi hoitaa täysin puhelimen avulla, lähimaksua käyttäen - tunnistukseen riittää puhelimen kasvontunnistus tai sormenjälkitunnistus, eikä varsinaista maksukorttia tarvitse kuljettaa lainkaan mukana. Lisäksi Apple Paylla voidaan myös maksaa verkko-ostokset, jolloin niissäkin maksun varmentaminen tapahtuu Applen laitteen kautta.

Vastaavaa ratkaisua tarjoaa myös kilpaileva Google Pay, jota sitäkin kotimaiset pankit tukevat ansiokkaasti. Ainoa suurempi puute Applen ja Googlen maksutapojen saatavuudessa Suomessa on se, että OP ei tue Google Pay -maksamista.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -11%

Realme 11 Pro
410 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 462 €

Xiaomi 12 – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12
399 € Telia
439 € Hobby Hall
472 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 447 €

Kommentit (1)

ssilakka
ssilakka

1

Tämä on jännä, että tällaisten pikkupankkien mainoksissa (myös niiden isojen) ei mainita kolmen miljoonan asiakkaan S-pankkia, joka ei tue näistä kumpaakaan. Eikä ilmeisesti ole mitään aikomustakaan tukea. :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.