Apple Pay laajenee taas Suomessa: OmaSP ottaa käyttöön

1
Petteri Pyyny

Apple Pay laajenee taas Suomessa: OmaSP ottaa käyttöön
Kotimaan pankkikentällä on pitänyt viime päivinä kiirettä, kun pankit ovat ilmoittaneet uusien maksutapojen tuomisesta asiakkailleen.

Vasta eilen Osuuspankki aloitti yhteistyön Apple Payn kanssa ja tänään samasta asiasta tiedottaa myös OmaSP-pankki. OmaSP kertoo Apple Pay -maksutavan toimivan nyt kaikilla sen myöntämillä korteilla, kaikissa tuetuissa Applen laitteissa.

Apple Pay on Applen maksuratkaisu, jossa Apple Pay-tiliin yhdistetään asiakkaan pankki- tai luottokortti. Tämän jälkeen maksut voi hoitaa täysin puhelimen avulla, lähimaksua käyttäen - tunnistukseen riittää puhelimen kasvontunnistus tai sormenjälkitunnistus, eikä varsinaista maksukorttia tarvitse kuljettaa lainkaan mukana. Lisäksi Apple Paylla voidaan myös maksaa verkko-ostokset, jolloin niissäkin maksun varmentaminen tapahtuu Applen laitteen kautta.

Vastaavaa ratkaisua tarjoaa myös kilpaileva Google Pay, jota sitäkin kotimaiset pankit tukevat ansiokkaasti. Ainoa suurempi puute Applen ja Googlen maksutapojen saatavuudessa Suomessa on se, että OP ei tue Google Pay -maksamista.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Samsung Galaxy M32 5G – hinta laskenut -42%

Samsung Galaxy M32 5G
318 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 546 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Kommentit (1)

ssilakka
ssilakka

1

Tämä on jännä, että tällaisten pikkupankkien mainoksissa (myös niiden isojen) ei mainita kolmen miljoonan asiakkaan S-pankkia, joka ei tue näistä kumpaakaan. Eikä ilmeisesti ole mitään aikomustakaan tukea. :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.