Tällainen on OnePlussan älykello, OnePlus Watch

Petteri Pyyny

Tällainen on OnePlussan älykello, OnePlus Watch
OnePlus julkisti tänään OnePlus 9 -sarjan puhelinten lisäksi myös yhtiön ensimmäisen älykellon, OnePlus Watchin.

Lue: OnePlus Watch arvostelu.

OnePlus Watch on siinä mielessä mielenkiintoinen tapaus, että se ei käytä mitään yleisesti käytössä olevaa käyttöjärjestelmää, kuten Wear OS:ää, vaan yhtiön omaa käyttöjärjestelmää. Tämä luonnollisesti rajaa kellon niihin sovelluksiin, joita kelloon on saatavilla OnePlussan itsensä toimesta.

Kellon speksit ovat kuitenkin mielenkiintoiset: se on ehdottomasti suunniteltu terveyden ja hyvinvoinnin mittaukseen. Akku on 402 mAh kokoinen, jolle luvataan suht hulppea kahden viikon käyttöaika yhdellä latauksella. Lisäksi kello tulee OnePlussan Warp -pikalatausta, jolla kelloon voi ladata viikon virrat 20 minuutissa. Kello itsessään on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kellotaulun halkaisijan ollessa 46 mm kokoinen.Kello kuitenkin synkronoituu sekä OnePlussan laitteiden että muiden Android-puhelinten kanssa. Myös iPhone-tuki on luvattu. Kellon näytöltä voi tarkistaa puhelimen ilmoitukset, kuunnella kelloon tallennettua musiikkia sekä ottaa valokuvia. Tallennustilaa kellolla on 4 gigatavun verran, jota voidaan käyttää kuvien tallettamiseen tai musiikin varastoimiseen.

Kaikki urheilukellolta odotettavissa olevat kikat löytyvät kellon arsenaalista: se tukee happisaturaation mittausta, stressitason mittausta, sykkeen seurantaa ja sisältää 110 eri aktiviteetin profiilit, joilla omaa suoritustaan voi seurata. Kello on myös IP68 -luokituksella varustettu ja soveltuu myös uintiin.

OnePlus Watchin tekniset tiedot


OnePlus Watchin hinta Suomessa tulee olemaan 159 euroa ja kellon saatavuudesta kerrotaan tarkemmin tulevien viikkojen aikana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.