Tällainen on OnePlussan älykello, OnePlus Watch

Petteri Pyyny

Tällainen on OnePlussan älykello, OnePlus Watch
OnePlus julkisti tänään OnePlus 9 -sarjan puhelinten lisäksi myös yhtiön ensimmäisen älykellon, OnePlus Watchin.

Lue: OnePlus Watch arvostelu.

OnePlus Watch on siinä mielessä mielenkiintoinen tapaus, että se ei käytä mitään yleisesti käytössä olevaa käyttöjärjestelmää, kuten Wear OS:ää, vaan yhtiön omaa käyttöjärjestelmää. Tämä luonnollisesti rajaa kellon niihin sovelluksiin, joita kelloon on saatavilla OnePlussan itsensä toimesta.

Kellon speksit ovat kuitenkin mielenkiintoiset: se on ehdottomasti suunniteltu terveyden ja hyvinvoinnin mittaukseen. Akku on 402 mAh kokoinen, jolle luvataan suht hulppea kahden viikon käyttöaika yhdellä latauksella. Lisäksi kello tulee OnePlussan Warp -pikalatausta, jolla kelloon voi ladata viikon virrat 20 minuutissa. Kello itsessään on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kellotaulun halkaisijan ollessa 46 mm kokoinen.Kello kuitenkin synkronoituu sekä OnePlussan laitteiden että muiden Android-puhelinten kanssa. Myös iPhone-tuki on luvattu. Kellon näytöltä voi tarkistaa puhelimen ilmoitukset, kuunnella kelloon tallennettua musiikkia sekä ottaa valokuvia. Tallennustilaa kellolla on 4 gigatavun verran, jota voidaan käyttää kuvien tallettamiseen tai musiikin varastoimiseen.

Kaikki urheilukellolta odotettavissa olevat kikat löytyvät kellon arsenaalista: se tukee happisaturaation mittausta, stressitason mittausta, sykkeen seurantaa ja sisältää 110 eri aktiviteetin profiilit, joilla omaa suoritustaan voi seurata. Kello on myös IP68 -luokituksella varustettu ja soveltuu myös uintiin.

OnePlus Watchin tekniset tiedot


OnePlus Watchin hinta Suomessa tulee olemaan 159 euroa ja kellon saatavuudesta kerrotaan tarkemmin tulevien viikkojen aikana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.