Applen osoitelappu matkalaukkuun maksaa 373 euroa

3
Petteri Pyyny

Applen osoitelappu matkalaukkuun maksaa 373 euroa
Apple julkaisi eilen kauan odotetut ja kauan huhutut AirTag -paikantimet. Ja kuten yhtiön imagoon sopii, niistäkin on tarjolla ökyluksusversiot.

AirTag on siis pieni lätkä, joka kiinnitetään vaikkapa avaimenperään ja sen voi paikantaa puhelimen avulla. Samanlaisia ratkaisuja ovat julkaisseet jo vuosia aiemmin useat muut valmistajat. Tavallinen AirTag maksaa Suomen Applen verkkokaupassa säädylliset 35 euroa. Mutta Yhdysvaltain markkinoille tarjolla onkin sitten arvokkaampia malleja.

Ranskalaisen luksustuotteiden valmistajan, Hermèsin kanssa suunniteltu versio AirTagista on tarkoitettu matkalaukun osoitelapuksi, jossa on myös mukana AirTag. AirTag on upotettu nahkaiseen osoitelappuun ja maksaa muhkeat 449 dollaria eli noin 373 euroa.

AirTag Hermes matkalaukun osoitelappu
kuvakaappaus Applen Yhdysvaltain verkkokaupan sivultaTokihan kyseinen hinta on sinänsä naurettavan edullinen, sillä Hermèsin omat, ilman AirTag-ominaisuutta varustetut matkalaukun osoitelaput maksavat sen omassa verkkokaupassa jopa 1 150 dollaria eli 955 euroa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

dafter
dafter

3

No onpas taas negatiiviseen sävyyn kirjoitettu koska Apple. AirTagin voi ostaa ilmankin tuota lisävarustetta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.