59,90 euron Honor Band 6 -aktiivisuusranneke saapuu Suomeen 6. toukokuuta

Janne Yli-Korhonen

59,90 euron Honor Band 6 -aktiivisuusranneke saapuu Suomeen 6. toukokuuta
Älylaitevalmistaja HONOR on ilmoittanut, että uusi HONOR Band 6 -aktiivisuusranneke saapuu Suomessa myyntiin 6. toukokuuta alkaen 59,90 euron suositushinnalla.

Aktiivisuusranneke hyödyntää 1,47-tuumaista AMOLED-näyttöä, jonka kerrotaan olevan peräti 148% suurempi edeltäjäänsä nähden. Resoluutio on 194 x 368 pikseliä. Näytölle voi asettaa erilaisia kellotauluja.

Aktiivisuusrannekkeessa hyödynnetään silikonia ja laite on saatavilla kolmessa eri värissä – Meteorite Black, Sandstone Grey ja Coral Pink.

Honor Band 6 aktiivisuusrannekkeen edessä on iso 1,47 tuumainen näyttö

HONOR Band 6 kykenee jatkuvaan sykkeenmittaukseen ja se osaa hälyttää poikkeavista arvoista. Samalla se seuraa käyttäjän stressitasoja ja auttaa purkamaan jännitystä ja rasitusta erilaisten hengitysharjoitusten avulla.HONOR Band 6 yhdistää myös optiset laitteisto- ja ohjelmistoalgoritmit veren happipitoisuuden (SpO2) tarkkaan seurantaan ja kertoo epätyypillisistä muutoksista. Unen osalta aktiivisuusranneke tallentaa unen keston ja vaiheet tarkasti – syvän, kevyen ja REM-unen vaihteluita on helppo seurata.

Urheilua varten laite sisältää 10 urheilutilaa muun muassa ulko- ja sisäjuoksulle, ulko- ja sisäkävelylle, ulko- ja sisäpyöräilylle, uimiselle, elliptiselle harjoitukselle, soutamiselle sekä vapaalle harjoittelulle, joka mittaa suorituksen lajissa kuin lajissa. Uutuusrannekkeen vedenkestävyys yltää jopa 50 metriin – myös vedenalainen treeni tallentuu rannekkeelle yksityiskohtaisesti tarkasteltavaksi.

Uutuusranneke havaitsee automaattisesti kuusi harjoitusta kuten juoksun, kävelyn, soutukoneen ja crosstrainerin. Laite mittaa jokaisen liikkeen, tallentaa reaaliaikaisen sykkeen ja antaa palautetta harjoituksen aikana ennalta määritetyn tavoitteen perusteella. Entistäkin kattavampi data helpottaa ja antaa tukea harjoittelulle.

Naisille HONOR Band 6 sisältää kuukautiskiertokalenterin.

Akun luvataan kestävän jopa 14 päivää normaalissa käytössä ja raskaammalla käytöllä virtaa riittää jopa 10 päiväksi. Akku ladataan magneettisella laturilla ja jo 10 minuutin lataus antaa virtaa jopa 3 päiväksi.

Lisäominaisuuksina löytyvät muun muassa musiikin toiston ohjaus, kameran etäohjaus sekä Etsi puhelimeni -toiminto.

"Moni asia elämässä kumpuaa hyvistä elintavoista ja me haluamme auttaa niiden saavuttamisessa. HONOR Band 6 tekee hyvinvoinnin tavoitteiden saavuttamisesta entistäkin helpompaa ja hauskempaa", kuvailee Suvi Surenkin, HONOR Suomen markkinointijohtaja.

Honor Band 6 aktiivisuusranneke eri väreissä

HONOR Band 6 on suora jatkaja suositulle HONOR Band 5 -aktiivisuusrannekkeelle.


"HONOR Band 5 on ollut yksi Suomen suosituimmista älylaitteista loistavan hinta-laatusuhteensa vuoksi. Uskomme vahvasti, että suomalaiset tulevat ottamaan myös uuden, entistä monipuolisemman Band 6 -mallin lämmöllä vastaan. Laitteessa on kaikki ne elementit, joilla käyttäjä pystyy seuraamaan hyvinvointiaan helposti, vaivattomasti ja isommalta näytöltä", sanoo HONOR Finlandin myyntijohtaja Jaakko Koski-Lammi.

Lisätietoa laitteesta saa täältä.

Aiheeseen liittyvää:Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
682 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Nokia XR21 – hinta laskenut -21%

Nokia XR21
399 € DNA
454 € Dustin Home
509 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 506 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.