Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung uusi Galaxy-puhelin paljastui vahingossa päivitysdokumentista

Matti Vähäkainu

Samsung uusi Galaxy-puhelin paljastui vahingossa päivitysdokumentista
Samsungin päivittynyt lista tietoturvapäivityksiä saavista puhelimista paljasti, että Galaxy S8 jää tästä edespäin, reilut neljä vuotta julkaisun jälkeen, ilman päivityksiä.

Tämä ei kuitenkaan ollut ainoa asia mitä listaus paljasti. Android Centralin tarkkaavaiset silmät huomasivat, että listatuista laitteista löytyy myös yksi julkaisematon laite.

Niinpä lista paljasti tulevan Galaxy A82 5G -mallin, jonka pitäisi saapua siis pian markkinoille. Maaliskuussa korealaisjätti julkaisi kolme A-sarjan Galaxy-puhelinta, joista ei kuitenkaan löytynyt A-sarjan huippua.

Niinpä olikin odotettavaa, että A52, A52 5G ja A72 saavat kaveriksi A82 5G -mallin. Tuleva malli on oletettavasti hieman paremmin varusteltu kuin 449 euron hintainen A72 (kuvassa), josta löytyy mm. 6,7 tuuman Full HD+ -näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella, Snadragon 720G, 6 gigatavua RAM-muistia sekä neloiskamera.Nähtäväksi jää onko Samsungin uusimmassa Snapdragonin 8xx vai 7xx -sarjan piiri. Se määrittänee samalla myös hintaa isolta osalta.

Tässä vaiheessa virallisia tietoja laitteesta ei ole.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.