>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kännykän lataus äänen avulla? Xiaomille patentti

Petteri Pyyny

Kännykän lataus äänen avulla? Xiaomille patentti
Xiaomi on hakenut yhtiölle patenttia Kiinassa, joka paljastaa erittäin mielenkiintoisen ja vahvasti sci-filtä haiskahtavan idean. Yhtiö hakee patenttia äänen avulla latautuvalle kännykälle.

Patenttihakemuksen perusteella kännykän akkua voitaisiin ladata pelkkien ääniaaltojen avulla - äänihän on lopulta vain ilman liikettä. Patenttihakemuksessa kuvataan, miten ääniaallot voitaisiin valjastaa mekaaniseksi liikkeeksi, josta kerättäisiin sitten liike-energiaa talteen ja muutettaisiin se energiaksi, jolla ladata akkuja.

Hakemus ei vielä kuvaa kännykkään itseensä paketoitavaa ratkaisua, vaan sen sijaan patentissa puhutaan erillisestä laitteesta, joka muuttaa ensin ääniaallot vaihtovirraksi, sen jälkeen toisesta laitteesta, joka muuttaa vaihtovirran tasavirraksi, jolla sitten ladattaisiin laitteen akkua.

Patenttihakemuksesta kertoi ensimmäisenä MySmartPrice-verkkosivusto, joka esittelee sivuillaan Xiaomin kiinankielistä patenttihakemusta.Xiaomi on viritellyt erikoisia latausratkaistuja viime aikoina: alkuvuodesta puhuttiin yhtiön ilman kautta latautuvasta tekniikasta ja hiljattain yhtiö on esitellyt hurjaa 200W pikalatausta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.